Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Додатковий набір до ВУЗів

Дата: 16.10.2023 11:18
Кількість переглядів: 82

Встигни вступити: оголошені додаткові набори студентів у закладах вищої освіти!

Основний етап вступної кампанії завершено, але що робити вступникам, які не встигли подати заяву про вступ? Чи можуть вони подати заяву і вступити на контрактну форму навчання після завершення процесу зарахування на контракт, тобто після 30 серпня?

Відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2023 році, заклади вищої освіти у своїх умовах прийому можуть передбачити одну або декілька чергових сесій (хвиль) реєстрації заяв вступників на навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти або ступеню молодшого бакалавра за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб. Загалом зарахування на навчання за контрактною формою може тривати до 30 листопада.

Запрошуємо майбутніх студентів отримати ваучер на навчання від Державної служби зайнятості та безоплатно пройти навчання за обраною професією або спеціальністю!

За більш детальною інформацією звертайтеся до Мереф'янського сектору Харківської філії ХОЦЗ за адресою: м. Мерефа, вул. Культури, 2Б, Центр "Дія".

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень