A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Шановні мешканці Мереф’янської об’єднаної громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисника України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 14.10.2017 17:13
Кількість переглядів: 612

Шановні мешканці Мереф’янської об’єднаної громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисника України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір є заступницею і покровителькою наших славних козаків та всіх українців.
Не дарма День захисника України відзначають саме 14 жовтня, на свято Покрови, адже споконвіків у цей день наші предки вшановували воїнів-захисників. Така традиція вшанування прийшла до нас ще з часів Київської Русі. Зараз Пресвята Богородиця оберігає теперішніх оборонців державних кордонів.
День захисника України — свято не тільки військових. Це свято свідомих громадян, яким небайдужа доля нашої країни. У цей день ми вшановуємо всіх тих, хто причетний до високого звання захисника Батьківщини: від фронтовиків увінчаними нагородами – до молоді, надії сьогодення. Це день усіх героїв, які сьогодні з хоробрістю обороняють кордони України, та усіх тих, хто поклав своє життя задля суверенності та єдності нашої держави. 
З цього приводу хочемо привітати Сергія Шейна, бувшого учасника антитерористичної операції, молодшого сержанта з отриманням почесного ордену «За мужність та відвагу».
Шановні захисники України, ваша самовідданість та мужність є незамінним прикладом для підростаючого покоління! Ваша відвага та патріотизм – це запорука перемоги нашої держави над всіма негараздами.
З нагоди свята щиро вітаємо всіх тих, хто носить горде звання захисника України та тих, кому в майбутньому доведеться приміряти його на себе.
Бажаємо міцного здоров’я, добра, добробуту та благополуччя ветеранам, учасникам воєнних дій, війсковослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів!
Нехай кожен Ваш день буде наповнений радістю, а небо над головою буде чистим і мирним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень