A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Честь та доблесть Мереф’янської громади

Дата: 06.12.2017 17:48
Кількість переглядів: 636

Честь та доблесть Мереф’янської громади


Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів Збройних Сил України теж є святі слова, які глибоко і переконливо визначають роль та призначення національного війська – служити українському народові. У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Діти народу, українські воїни, разом з Україною виступають надійним гарантом суверенітету і цілісності держави. Для них служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.
Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України і вшанування тих хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною, незалежною державою.
Мереф’янська міська об’єднана територіальна громада має ким пишатись! Чефонов Олександр Русланович - честь та доблесть Мереф’янської громади!
Народився Чефонов Олександр 20 серпня 1996 року. У 2011 році закінчив Мереф’янську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. №7, опісля чого навчався у Мереф’янській філії Рокитненського професійного аграрного ліцею, де здобув професію газоелектрозварника. 
27 квітня 2017 року був призваний Призовною комісією Харківського району Харківської області на строкову військову службу. Вже через місяць прийняв Військову присягу у військовій частині ПП В3990 (179 об’єднаний навчально-тренувальний центр військ зв’язку Збройних сил України м.Полтава), де обіймав посаду курсанта. 
Наразі проходить військову службу в с. Клугіно-Башкирівка Чугуївського району Харківської області у військовій частині А0501 (92 Окрема механізована бригада). Підрозділ – польові війська зв’язку, де займає посаду водій-електрик відділення.
Олександр дуже щира, добра та порядна людина. Завжди з посмішкою на вустах та відповідальністю в серці. Бажаємо тобі незламної сили волі та богатирського здоров’я, адже саме від тебе залежить суверенність нашoї держави, мир і спoкій українськoгo нарoду. Бери приклад зі свoїх славетних пoпередників, які зуміли зберегти Україну для нас і дoручили твоєму поколінню прoдoвжувати цю відпoвідальну справу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень