A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Створення ігрового простору для дітей з інвалідністю Мереф’янської громади

Дата: 07.02.2024 09:42
Кількість переглядів: 45

«Створення ігрового простору для дітей з інвалідністю Мереф’янської громади» — проєкт, реалізований ГО «Українська фундація розвитку молоді»

Мета — створити безбар’єрний ігровий простір для 106 дітей з інвалідністю Мереф’янської громади шляхом встановлення ігрових комплексів з інклюзивними елементами.

Проєкт у перспективі має призвести до підвищення морального духу батьків та дітей, стати простором для комунікації та якісного дозвілля дітей з інвалідністю, та їхніх батьків; а також до підвищення рівня довіри до громадськості та влади, адже громада, як соціальна інституція, в синергії з громадськими організаціями піклується про дану категорію населення.

Встановлення елементів заплановано на березень 2024 року, як дозволять погодні умови! Обовʼязково повідомимо про це у наступних дописах.

У серпні 2023 року Карітас Харків за підтримки "Українського гуманітарного фонду" оголосив проведення грантового конкурсу. Метою стало посилення спроможності місцевих громад надавати соціальні послуги людям з інвалідністю та іншим вразливим верствам населення в рамках проєкту «Підтримка захисту осіб з інвалідністю на деокупованих територіях». За результатами оцінювання конкурсної комісії із 26 поданих проєктів 5 стали переможцями та отримали фінансування сумою до 150 тис. грн.

https://telegra.ph/P%D1%96dsumki-grantovogo-konkursu-v%D1...

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень