A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Тренінг «Tone At The Top: антикорупційний менеджмент та розбудова доброчесного середовища органу» для керівників органів місцевого самоврядування (ОМС) південних та східних регіонів

Дата: 12.02.2024 09:41
Кількість переглядів: 100

7-8 лютого у місті Миколаїв відбувся тренінг «Tone At The Top: антикорупційний менеджмент та розбудова доброчесного середовища органу» для керівників органів місцевого самоврядування (ОМС) південних та східних регіонів.

Мереф’янську міську раду на заході представляли перший заступник міського голови Вікторія Колінько та головний спеціаліст відділу управління персоналом Олена Куян.

Під час тренінгу експертки поділились з учасниками інструментами розбудови доброчесного середовища органу та обговорили:

концепцію «Tone At The Top» та особливості прийняття управлінських рішень в умовах етичних дилем;

концепцію 3-х ліній управління ризиками організації;

форми залучення інститутів громадянського суспільства до проєктів відбудови, які будуть реалізовуватися ОМС.

Також керівниця Управління просвітницької роботи та навчальних програм НАЗК Ірина Чаговець розповіла про конкретні алгоритми дій щодо того як забезпечити ефективну антикорупційну роботу в органі.

Крім того, директор Харківського теруправління НАБУ Юрій Кравченко на практичних кейсах висвітлив тему реалізації типових корупційних ризиків у діяльності ОМС та поділився думками як запобігти їх настанню.

Тренінг проводився в межах проєкту «Прозоре відновлення громад через управління ризиками та розвиток системи комплаєнсу», який реалізується за підтримки Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) – провідної програми підтримки боротьби з корупцією в Україні, що фінансується ЄС, співфінансується та реалізується Міністерством закордонних справ Данії.

У партнерстві з Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК, Офіс доброчесності НАЗК, НАБУ.

#EUACIsupport #FID #проєкти

Фундація інституційного розвитку

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень