A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Мереф’янська громада – член Європейської Асоціації місцевої демократії ALDA - European Association for Local Democracy

Дата: 19.02.2024 16:33
Кількість переглядів: 69

Мереф’янська громада – член Європейської Асоціації місцевої демократії ALDA - European Association for Local Democracy.

Раді повідомити, що муніципалітет Мереф'янської громади був прийнятий до членства у Європейській Асоціації місцевої демократії ALDA - European Association for Local Democracy

Європейська асоціація місцевої демократії – це глобальний альянс місцевих і регіональних органів влади та представників громадянського суспільства, які працюють разом із підходом участі для стійких, інклюзивних та сталих громад. Нині ALDA налічує понад 350 учасників і є основним «містком» між владою та громадянським суспільством, допомагаючи реалізовувати різні суспільно важливі програми із залученням міжнародних партнерів та донорів.

Щиросердно дякуємо Оріано Оточані, президенту ALDA, Антонеллі Вальморбіді, Генеральному Секретарю ALDA, Христині Кварцяній, Представниці ALDA в Україні, та Вероніці Відотто, спеціалістці з питань членства в ALDA, за співпрацю та надану можливість стати членом великої ком’юніті однодумців, націлених на шлях розвитку та спільнотворення.

Наразі ми плануємо підписати Декларацію про гендерну рівність та антидискримінацію між Мереф’янською міською радою та Європейською Асоціацією місцевої демократії.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень