Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Робоча зустріч з представниками Центру з питань захисту цивільного населення в умовах конфлікту CIVIC

Дата: 21.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 89

20 лютого Мереф'янську громаду відвідали представники Центру з питань захисту цивільного населення в умовах конфлікту CIVIC.

На зустрічі були присутні: Мереф'янський міський голова Веніамін Сітов, секретар ради Тетяна Дядченко та представники відділів міської ради: охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту – Ірина Жадько, соціально-економічного розвитку – Наталя Орленко, Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності – Кристина Бережна.

Під час зустрічі були обговорені питання щодо визначання потреб у захисті цивільного населення та розробці практичних рішень забезпечення потреб, визначення пріоритетних напрямів підтримки та необхідності залучення активних представників громади з різних сфер до створення платформи для безпекової співпраці, проведення тренінгів, покращення військово-цивільного співробітництва й підтримки локальних проєктів щодо захисту, які матимуть можливість взяти участь у грантовому конкурсі CIVIC.

До відома! CIVIC – міжнародна організація, діяльність якої присвячена сприянню захисту цивільного населення у збройних конфліктах, наданні підтримки громадам з даних питань та наданні експертної підтримки щодо розробки і впровадження практичних рішень, спрямованих на посилення захисту цивільного населення.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень