A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Обмін досвідом щодо роботи з військовими та їх сім’ями

Дата: 27.02.2024 14:17
Кількість переглядів: 60

Днями, завідувачка відділення надання соціальних послуг Захисникам та Захисницям України та членам їх сімей КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» Поліна Тимошенко та психологиня зазначеного відділення Тетяна Бондаренко з метою обміну досвідом стосовно роботи з військовими та їх сім’ями відвідали Ужгородський міський центр соціальних служб, міський центр надання соціальних послуг Стрійської громади та Львівський обласний центр соціальних служб.

Під час зустрічі, колеги розповіли про організацію надання послуг та підтримки громадянам, що внаслідок повномасштабного вторгнення вимушені були залишити власні домівки та шукати прихистку на інших територіях нашої країни. Обмінялися досвідом щодо створення в громадах ветеранського простору, обговорили організацію роботи з сім’ями військовослужбовців та залучення до співпраці українських та міжнародних організацій та фондів.

В ході обміну досвідом також було презентовано роботу відділення та ознайомлено з напрямками роботи КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень