A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

НОВИЙ ОСВІТНІЙ ЦЕНТР – ПРОСТІР ДЛЯ НАВЧАННЯ І ТВОРЧОСТІ

Дата: 27.02.2024 16:47
Кількість переглядів: 106

На території КЗ «Мереф’янський ліцей №1» Мереф’янської міської ради створено Digital Learning Center (освітній центр) «EDU Space». Оглянути його та ознайомитись із його роботою 27 лютого завітав міський голова Веніамін СІТОВ із командою.

Реалізація цього проекту стала можливою завдяки підписанню Меморандуму про співпрацю між Мереф’янською міською радою та Чеською гуманітарною організацією «Людина в біді», а також завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу, в межах проєкту «Освітній консорціум в Україні: безпечне повернення до навчання».

Враховуючи, що на даний час актуальними є питання подолання освітніх втрат та  підвищення зацікавленості здобувачами освіти навчальними заняттями, розпочали роботу над створенням у ліцеї освітнього центру. З кінця листопада 2023 року приступили до ремонту приміщення освітнього центру. Паралельно відбувався відбір та навчання фасилітаторів. Для комфортної роботи освітнього центру «EDU Space» закупили необхідні меблі, ноутбуки, мультимедійне обладнання, матеріали для творчих робіт та майстер-класів, розвивальні та пізнавальні ігри. З 20 лютого 2024 року освітній центр «EDU Space» працює у тестовому режимі.

Цей простір створено для забезпечення безперервного доступу до навчання, бо тут можна підключатися до онлайн занять. Також в освітньому центрі «EDU Spase» створено умови для психоемоційної підтримки, соціалізації та взаємодії дітей та підлітків. В центрі є можливість організовувати різноманітні позашкільні заходи, проводити творчі майстерні, майстер-класи, різноманітні інтелектуальні змагання, щасливі години та ін. Усі послуги абсолютно безкоштовні.

Відвідати центр може будь-який учень громади попередньо зареєструвавшись заповнивши форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDSpfUOAFnulPMUppdIJ8X0IZ2LmRAolagvqMrpQq8TTl95A/viewform

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень