A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Продовження капітального ремонту вцілілої будівлі ліцею «Перспектива»

Дата: 06.03.2024 15:02
Кількість переглядів: 78

З настанням нового календарного року починається і оновлення бюджетних процесів, саме тому щороку виникає питання про продовження розпочатих робіт. Відомо, що з минулого року триває відновлення вцілілої будівлі на території ліцею «Перспектива» (колишня школа №6).

Нещодавній візит керівництва Департаменту капітального будівництва Харківської обласної військової адміністрації та представників підрядної організації на об’єкт відновлення, можна вважати фактом продовження фінансування відбудови ліцею. У нараді взяли участь міський голова Веніамін Сітов, представники відділу освіти та адміністрація ліцею. У ході наради обговорювались подальший графік робіт, необхідні зміни у проектній документації та результат вже виконаних робіт.

Проектування та самі роботи з відновлення фінансуються Департаментом капітального будівництва Харківської обласної військової адміністрації. Проте, адміністрація закладу та керівництво громади бере активну участь у ході відновлення з метою сприяння створенню комфортних умов для всіх учасників освітнього процесу цього закладу.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень