A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Соціальні послуги сім’ям Захисників та Захисниць України у Мереф’янській громаді

Дата: 13.03.2024 13:26
Кількість переглядів: 89

З 1 вересня 2023 року при комунальній установі «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» працює відділення надання соціальних послуг сім’ям Захисників та Захисниць України. Відділення очолює Поліна Тимошенко, під її керівництвом працюють психолог Тетяна Бондаренко та фахівець із соціальної роботи Катерина Журавель.

Основною метою діяльності відділення є забезпечення соціальної захищеності та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, шляхом надання соціальних послуг, таких як: соціальна адаптація, представництво інтересів в органах державної влади; інформування та консультування з питань реалізації належних їм пільг і гарантій, соціальної реабілітації та адаптації­ – підготовки до цивільного життя після звільнення з військової служби.

Також особи, що перебувають на обліку у відділенні, отримують такі соціальні послуги як: догляд вдома, соціальний супровід сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, соціальний супровід сімей, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, соціальна адаптація, транспортна послуга, натуральна допомога (засоби реабілітації).

Спеціалісти відділення тісно співпрацюють з громадськими організаціями та благодійними фондами (далі – ГО): (Харківський Ротарі Клуб «Харків-Сіті», ГО «Дівчата», Благодійна організація «Вплив», ГО «ВГЦ «Волонтер»), надаючи допомогу та підтримку мешканцям вищезазначених категорій.

В рамках проєкту «Поруч» - спільного проєкту Міністерства освіти та науки України, Дитячого фонду» (ЮНІСЕФ), Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер» за фінансової підтримки «Unicef» за програмами «Діти та війна: навчання технік зцілення», «Батьківство без стресу», «Побудова позитивної життєвої перспективи» проводяться групові заняття з дітьми, батьками, освітянами та спеціалістами, які працюють з дітьми. На зустрічах учасники розглядають реакції на стрес та травматичний досвід, знайомляться з техніками, що допомагають справлятись зі стресами та стабілізувати своє життя.

Якщо ви відчуваєте потребу у отриманні соціальних послуг та психологічної підтримки – чекаємо вас за адресою: м. Мерефа, вул. Вокзальна, 63. Попередню консультацію можна отримати за телефонами: 0677991199, 0997335291. ­­­­­­

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень