Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Увага! Консультації з громадськістю!

Дата: 18.06.2024 13:11
Кількість переглядів: 114

Увага! Консультації з громадськістю!

Відповідно до рішення виконавчого комітету Мереф'янської міської ради від 11.06.2024 року №149 у Мереф’янській громаді розпочато проведення консультацій з громадськістю з 17.06 по 02.07.2024 року щодо проекту рішення міської ради «Про затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка».

У рамках консультацій досліджується та вивчається думка мешканців громади щодо питання, яке стосується Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа, а саме:

  • Чи підтримуєте Ви затвердження «Схеми організації дорожнього руху в центральній частині міста Мерефа Харківського району Харківської області обмеженої вулицями Дніпровська, Мереф’янської фортеці, Лесі Українки, Козацька, Нетеченська, Коцюбинського та провулками Ярослава Мудрого і Шевченка», в тому числі впровадження заходів, які суперечать Генеральному плану м. Мерефа 1978 року, у якому було передбачено повне закриття руху транспортних засобів по вул. Мереф’янської фортеці від вул. Дніпровської до вул. Щита Костя (минула назва – вул. Маяковського) та організація по даній ділянці вулиці тільки пішохідного руху?

Соціологічне дослідження методом простого опитування на платформі електронної демократії E-DEM, з дотриманням вимог п. 5 Положення про консультації з громадськістю в Мереф’янській міській територіальній громаді, відбуватиметься з 17.06 по 02.07.2024 року. Пройти опитування можна за ПОСИЛАННЯМ – https://consult.e-dem.ua/polls/3242 .

В рамках Плану заходів з організації та проведення консультацій з порушеного питання буде проведено декілька заходів:

  • Нарада з громадськістю з порушеного питання у приміщенні КП «Кіноцентр «Спутник»» (вул. Дніпровська, 217) з дотриманням вимог п.5 Положення про консультації з громадськістю в Мереф’янській міській територіальній громаді
  • Зустрічі громадян за місцем проживання, для мешканців частин вулиць та провулків, на які матиме вплив прийняття проекту, що обговорюється, з дотриманням вимог п.5 Положення про консультації з громадськістю в Мереф’янській міській територіальній громаді
  • Збори колективів організацій, установ, закладів та підприємств розташованих в частинах вулиць та провулків, на які матиме вплив прийняття проекту, що обговорюється (За згодою), з дотриманням вимог п.5 Положення про консультації з громадськістю в Мереф’янській міській територіальній громаді

Враховуючі безпекові умови, про дату та час проведення буде повідомлено додатково, на сайті Мереф’янської міської ради.

У разі наявності письмових пропозицій та зауважень, просимо надсилати їх на ел. адресу alexlxmerefa@ukr.net або merefa-gor@merefaotg.gov.ua (ОБОВ’ЯЗКОВО у темі листа вказати «Консультації з громадськістю»).

Результати консультацій будуть оприлюднені на сайті Мереф’янської міської ради 10.07.2024 року.

ℹ️ Щодо питань, які можуть з'явитися під час реєстрації на Платформі або в рамках проведення консультацій з порушеного питання, звертайтеся за телефоном – 057 341 55 20 (Мереф'янська міська рада).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень