Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Кожна оплачена платіжка за розподіл газу це можливість виконати ремонт

Дата: 05.08.2024 09:10
Кількість переглядів: 31

Мешканці Харківської області накопичили заборгованість за розподіл газу понад 125 млн. гривень. Ці кошти критично-важливі для підготовки газорозподільної системи Харківщини до опалювального сезону та відновлення газових мереж в умовах бойових дій.

З початку року працівники Харківської філії «Газмережі» локалізували більше 350 аварійних ситуацій, що виникли внаслідок прильотів російських снарядів. У понад 90% випадків робота проведена на постраждалих газових мережах звичайних житлових будинків.

Одночасно з цим триває підготовка мереж до опалювального сезону. Проводяться планові ремонти та обстеження газопроводів.

Закупівля технічних матеріалів для відновлювальних та ремонтних робіт потребує значних коштів. Через майже щоденні пошкодження газових артерій області, ресурси Харківської філії «Газмережі» є обмеженими. В умовах бойових дій кожен зроблений споживачами платіж за розподіл газу – це можливість провести відновлення системи, допомоги повернути газ людям, чиї будинки постраждали через агресію рф, підготувати мережі до зими.

Колектив Харківської філії «Газмережі» просить своїх клієнтів своєчасно розраховуватися за послуги з розподілу газу та здійснити остаточні платежі по заборгованості. Від цього залежить робота всієї системи газопостачання регіону, якою доставляється газ у майже 400 тисяч домоволодінь родин Харківської області.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень