Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Увага! Збір пропозицій до розроблення Комплексного плану просторового розвитку!

Дата: 06.09.2024 16:24
Кількість переглядів: 54

Шановні жителі та жительки Мереф’янської міської територіальної громади!

 
Повідомляємо Вам, що у громаді триває розробка Комплексного плану просторового розвитку нашої територіальної громади.
Зараз відбувається підготовчий етап, протягом якого усі зацікавлені фізичні та юридичні особи, що мешкають чи здійснюють свою діяльність на території громади, можуть подати свої пропозиції до розроблення Комплексного плану та висловити свої ідеї щодо просторового розвитку нашої громади як у короткостроковій, так і у довгостроковій перспективі.

У зв’язку з безпековими обставинами та застосуванням заходів з аварійного та планового відключення електричної енергії на території України, обумовленими постійними російськими ракетними та іншими атаками, керуючись п. 10 Рішення Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 27 вересня 2023 року №1395/23 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області» (зі змінами та доповненнями, внесеними рішенням Мереф’янської міської ради VІІІ скликання від 23 серпня 2024 року №1841/24), повідомляємо Вам про те, що відділом містобудування, архітектури, земельних відносин та капітального будівництва Мереф’янської міської ради продовжено строк для збору пропозицій громадськості щодо розробки Комплексного плану просторового розвитку Мереф’янської міської територіальної громади до 27 вересня 2024 року.

Ви можете надсилати свої пропозиції поштою за адресою: м.Мерефа, вул. Дніпровська, 213, а також надсилати їх на електронну адресу:

merefa-gor@merefaotg.gov.ua.


Також для Вашої зручності, до 11.09.2024 р., на веб-сайті нашої ради буде розміщене посилання на гугл-форму, через яку Ви зможете подавати пропозиції у електронному форматі. Розміщення гугл-форми не обмежує Ваше право на подання пропозицій іншим, більш зручним для Вас способом.
 
Закликаємо долучатися до розробки візії нашого спільного майбутнього!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень