Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Збір пропозицій громадськості щодо розроблення Комплексного плану просторового розвитку Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області

Дата: 11.09.2024 13:58
Кількість переглядів: 67

Шановні мешканці та мешканки громади!

У відповідності до ст. 16-1 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 р. № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» та рішення Мереф’янської міської ради  VІІІ скликання від 27 вересня 2023 року №1395/23 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Мереф’янської міської територіальної громади Харківського району Харківської області»  (зі змінами та доповненнями, внесеними рішенням Мереф’янської міської ради  VІІІ скликання від 23 серпня 2024 року №1841/24), триває робота над розробкою Комплексного плану просторового розвитку (далі – КППР або комплексний план) нашої територіальної громади (далі – ТГ).

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади – це одночасно містобудівна документація на місцевому рівні та документація із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

На основі цього документу буде визначено просторову основу для подальшого розвитку та відновлення нашої громади, базові питання того, як буде відбуватися забудова житлових територій, де та як будуть розміщуватись об’єкти виробництва, торгівлі, соціально-культурного обслуговування населення, екології, цивільного захисту та багатьох інших питань.

Цей документ важливий для залучення інвесторів та донорів, стимулювання розвитку бізнесу та створення робочих місць, облаштування середовища, комфортного для життя кожного та кожної.

Хочемо звернути увагу, що КППР розробляється за кошти та за підтримки міжнародного партнера, залученого міською радою – Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), та не передбачає витрачання фінансових ресурсів нашої громади. Ваша участь в опитуванні є важливою для визначення пріоритетів просторового планування та формування бачення майбутнього нашої громади. 

Дякуємо за Вашу небайдужість, активність та готовність співпрацювати заради спільного майбутнього!

Надайте будь ласка відповіді на запитання 2 розділів у гугл-формі за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIbIBzepoLRLaQOV0mwUQ25eUlp5NJpYB64fctB2FucaoI9w/viewform

Розділ А – стосується конкретних сфер, що впливають на просторовий розвиток нашої громади. Ми просимо оцінити відповідні напрямки діяльності та у разі наявності конкретних побажань (ідей), які б сприяли покращенню діяльності – надати свої пропозиції.

Важливо! Якщо Ви маєте декілька пропозицій у різних сферах – заповнюйте усі необхідні рядки відповідного тематичного спрямування. Якщо маєте декілька пропозицій за одним напрямком – вказуйте, будь ласка, їх послідовно у рядку відповідного тематичного спрямування.Якщо Ви не можете визначитись, до якого напрямку належить Ваша пропозиція або не знайшли потрібного напрямку – внесіть, будь ласка, свою пропозицію у останній рядок під назвою «Інше».

Розділ Б – містить анкетні дані особи, яка надає пропозицію (обов’язкова вимога законодавства, анонімні пропозиції розглядатися не можуть).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень