A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Планета дитинства» С.Я.Маршака

Дата: 09.12.2017 19:00
Кількість переглядів: 967

6 грудня у комунальному закладі «Мереф’янська дитяча музична школа» відбулась літературна гостинка, присвячена 130-річчю з дня народження С.Я.Маршака «Планета дитинства»


Багато дітей зібралось у актовому залі музичної школи для того, щоб познайомитись з прекрасним поетом, талановитим письменником, перекладачем, який писав для дітей повчальні тексти – Самуїлом Яковичем Маршаком.
Хто він? Який його життєвий шлях? Які цілі перед собою ставив у житті? Чи досяг він їх? – ці та багато інших запитань розкрила у своїй розповіді про талановиту постать дитячого письменника Лисенко Валентина Михайлівна, працівник комунального закладу «Мереф’янська міська центральна бібліотека». А безпосередньо з творчістю письменника знайомили гостей учні молодшої групи театрального класу музичної школи. 
Звісно, знаходячись в стінах музичної школи, не обійшлась літературна зустріч без музичних інструментів, таких як: скрипка, гітара та рояль. Діти чудово та дуже талановито виконували свої виступи і милували серце глядачів. 
А на останок, працівники бібліотеки влаштували дітлахам невеличку вікторину по роботам письменника.
Дякуємо організаторам заходу, що передаєте пам’ять культурних постатей та прививаєте любов до мистецтва та літератури підростаючому поколінню, адже діти – це наше майбутнє, і саме ви робите його щасливим та сонячним.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень