A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

В Харківському відділі поліції новий керівник

Дата: 02.12.2017 19:01
Кількість переглядів: 2206

В Харківському відділі поліції новий керівник

Нового очільника особовому складу представив заступник начальника – начальник слідчого управління ГУ НП в Харківській області підполковник поліції Сергій Чиж. Наказом Головного управлінняна цю посаду призначений підполковник поліції Валерій Уманець.

Валерій Уманець розпочав службу в ОВС з 2002 року на посаді оперуповноваженого відділу ДСБЕЗ Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області. Також обіймав керівні посади заступника начальника Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС – начальник спеціального міжрайонного відділу боротьби зі злочинами на промислових підприємствах і в рибній галузі УМВС України в Полтавській області та першого заступника начальника Козельщинського РВ УМВС України в Полтавській області. До призначення в Харківський відділ поліції очолював відділення поліції № 2 Кременчуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Як зазначив Сергій Чиж, багаторічний досвід роботи та професіоналізм нового керівника сприятиме ефективній та якісній роботі підрозділу. У свою чергу, новопризначений очільник запевнив, що робота відділу поліції буде обудована на взаєморозумінні з особовим складом, органами місцевого самоврядування та громадськістю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень