A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Серпнева педагогічна конференція у Мереф’янській громаді 

Дата: 02.09.2017 23:03
Кількість переглядів: 749

Серпнева педагогічна конференція у Мереф’янській громаді 


30 серпня, у Мереф’янському міському будинку культури відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників. 
Традиційно кожен новий навчальний рік розпочинається з Серпневих педагогічних конференцій. Конференція освітян – це щорічна зустріч педагогів, під час якої в урочистій формі підсумовують роботу за минулий навчальний рік та окреслюють основні завдання на майбутній робочий період. 
Цього року, у Мереф’янській об’єднаній територіальній громаді такий захід відбувся вперше, адже новостворений відділ освіти, культури та спорту отримав повноваження самостійно керувати освітнім сектором. 
На конференцію завітали: Мереф’янський міський голова, Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури та спорту, Руслан Дейнека та завідувач методичним кабінетом відділу освіти, культури та спорту, Ірина Шихова. Також в роботі взяли участь керівники, заступники та педагогічні працівники усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Мереф’янської громади. 
Під час конференції обговорювалися важливі питання, які стосуються реформування освітнього сектору та пріоритетних завдань навчальних закладів щодо створення інноваційного освітнього простору Нової української школи. 
На початку Веніамін Сітов звернувся до всіх присутніх у залі із вітальним словом. Опісля урочисто відкрив конференцію Руслан Дейнека, який представив тему : «Діяльність місцевого органу управління освітою і навчальних закладів Мереф’янської міської ОТГ у ІІ семестрі 2016 - 2017 навчального року та пріоритетні завдання на 2017 – 2018 навчальний рік». В рамках даної тематики розглянули концепцію Нової української школи та особливості освіти дітей з особливими потребами. Також торкнулися питання адміністративно-господарських витрат та витрат на матеріально-технічне забезпечення по кожному освітньому закладу окремо. Начальник відділу освіти, культури та спорту зазначив, що всі дитячі садки, школи та ліцеї повністю готові до нового навчального року завдяки спільним зусиллям міської влади, керівників навчальних закладів та батьків. Високий рівень підготовки сприятиме наданню якісної дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти мешканцям громади, створенню умов для успішної взаємодії усіх учасників навчально-виховного процесу.
Далі роботу серпневої наради продовжила Ірина Шихова, яка підвела підсумки навчально-виховної та методичної роботи за 2016-2017 навчальний рік. Спочатку вона розповіла про досягнення учнів та педагогічних колективів освітніх закладів, які брали активну участь у семінарах, конкурсах та конференціях різноманітного масштабу, адже таких досягнення у освітян Мереф’янської громади чимало. Далі були розглянуті результати ДПА у початковій, основній та старших школах. Не залишили без уваги тему зовнішнього незалежного оцінювання, яка нещодавно хвилювала всіх випускників. В презентації були запропоновані данні по кожному предмету та навчальному закладу окремо, це дало змогу провести порівняльний аналіз та визначити умовний рейтинговий рівень кожного навчального закладу. 
Опісля презентацій вищезазначених тем Веніамін Сітов висловив свої думки і побажання щодо розвитку освітньої сфери у Мереф’янській громаді. 
Приємною частиною конференції було нагородження працівників освіти: не лише на словах дякували за плідну працю. Найкращі отримали подяки міського голови та були нагороджені грамотами і подяками начальника відділу освіти, культури та спорту.
Наприкінці заходу учні медичного ліцею та танцювальні колективи Мереф’янського міського будинку культури ( «Smile» та «Baby Boom») виступили для всіх присутніх із запальними танцювальними номерами.
Сподіваємося, що новий навчальний рік стане для всіх освітніх закладів громади ще більш насиченим та продуктивним, принесе нові звершення та перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень