Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

УВАГА! Збір історичних матеріалів

УВАГА! Збір історичних матеріалів

В 49-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Харківській області (м. Мерефа Харківського району) відбулася зустріч з колишніми працівниками та ветеранами підрозділу: Щітом Анатолієм Олексієвичем, Мірошниченком Олександром Володимировичем, Кунченком В'ячеславом Анатолійовичем, Тригубом Геннадієм Миколайовичем з метою збору інформації для створення історичного формуляру частини. У зустрічі прийняв участь ветеран пожежної охорони, колишній начальник пожежної охорони Харківського району, мешканець м. Мерефа Безпалий Іван Григорович.

15:58 13.08.2020

Навчання по гасінню лісових пожеж

Навчання по гасінню лісових пожеж

Щороку лісові пожежі знищують гектари зелених насаджень. Вогонь завдає не лише колосальних збитків державі, але й спричинює невиправної шкоди довкіллю. 

12:11 13.08.2020

Підсумковий захід в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні»

Підсумковий захід в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні»

Сьогодні, 10 серпня, у залі засідань Мереф’янскої міської ради відбувся Підсумковий захід в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми DOBRE в ОТГ Харківської області.

17:24 10.08.2020

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи. Сьогодні звітуємо за період з 03.08.2020 р. по 09.08.2020 р.

13:31 10.08.2020

Відключення електропостачання

Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення  АТ «Харківобленерго»  повідомляє, що 10 серпня 2020 р. з 10-30 до 17-00, у зв’язку з ремонтними роботами, відбудеться відключення електроенергії по м-ну «Центр», а саме по вулицям: 5 Вересня, Весела, Дніпровська, Гоголя, Нетеченська, Набережна, Культури, Коцюбинського, Савченка, Леонівська, Привокзальна, Театральна, Шейки Павла, Чкалова, Яковлівська, площа Сковороди.

13:04 07.08.2020

Фахівці АТ «Харківгаз» виявили 10 несанкціонованих газопроводів

Фахівці АТ «Харківгаз» виявили 10 несанкціонованих газопроводів

Під час планових перевірок систем газопостачання фахівцями відділу економічної безпеки виявлено 10 несанкціонованих газопроводів, самовільно підключених споживачами до газорозподільної системи. Загальна сума нарахувань, яку мають оплатити крадії енергоресурсу складає близько 3 млн. грн.

08:48 06.08.2020

Правила призначення соціальних допомог в Україні стали жорсткішими

Правила призначення соціальних допомог в Україні стали жорсткішими

Кабмін прийняв постанову №632 “Деякі питання виплати державної соціальної допомоги”. Документ дозволяє штучно збільшити середній дохід сім’ї — відтак вона отримуватиме соціальну допомогу значно меншого розміру або взагалі не матиме на неї права. Фахівці кажуть, що таким чином держава зекономить на виплатах соцдопомоги. Що саме зміниться?

14:17 05.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень