Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Вічна пам’ять Герою…

Вічна пам’ять Герою…

Вічна пам’ять Герою… Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни, поблизу н.п. Тернове, загинув – військовослужбовець Збройних сил України, мешканець громади: ЛЕОНТЬЄВ Юрій Сергійович (16.11.1981 р. – 09.06.2024 р.) Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Прощання з Героєм відбудеться в суботу. Вічна пам’ять Герою!

16:23 13.06.2024

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до п. 70.7 ст. 70 Податкового кодексу України фізичні особи - платники податків зобов'язані подавати контролюючим органам відомості про зміну своїх реєстраційних даних (зміна місця проживання, прізвища, імені, по батькові, тощо) протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання відповідної заяви за формою №5Д. Порядок та процедура подання відповідної заяви визначається розділом VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.10.2017 за № 1306/31174. Заява за формою № 5ДР подається особисто або через представника до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем проживання), а у разі зміни місця проживання – до контролюючого органу за новим місцем проживання. Фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначені заяви особисто або через представника до будь-якого контролюючого органу. Внесення змін до облікових даних платника податків та виготовлення реєстраційного номера облікової картки платника податків здійснюється протягом трьох робочих днів з наступного дня після дня подання фізичною особою Заяви за ф. № 5ДР. Фізичні особи мають право, використовуючи кваліфікований електронний підпис, подавати Заяву за формою №5ДР в електронному вигляді, через приватну частину Електронного кабінету, вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua.  

16:15 13.06.2024

Творча майстерня з кастомізації еко-торбинок #EUSEW2024

Творча майстерня з кастомізації еко-торбинок #EUSEW2024

Вчора, спільно з Молодіжна рада Мереф'янської громади та активною молоддю громади, провели творчу майстерню з кастомізації (від англ. to costomize – перетворення тієї чи іншої речі під конкретну людину) еко-торбинок, в рамках Європейських днів сталої енергії. Про використання еко-торб говорять дуже давно! Тканинні шопери стали одним із найпопулярніших трендів нашого часу. Яка користь з їх використання? - зроблені з екологічних матеріалів, не шкодять здоров'ю; - після закінчення експлуатації, в процесі природного розпаду, не тільки не шкодять екології країни, але і прослужать органічним добривом для землі. ☝️ Залишки одягу з бавовни, льону, бамбукового волокна або віскози повністю переробляться під дією вологи і мікроорганізмів за 3 роки. При цьому, вовняні вироби менш стійкі і для їх розкладання знадобиться не більше 1 року. А ось для того, щоб переробити одяг з синтетичних матеріалів і старе взуття, потрібно близько 50 років. ✅ Тканинні шопери – ідеальна заміна та альтернатива поліетиленовим пакетам. Також це чудова можливість почати впроваджувати в своє життя екологічні підходи. 💛💙 Дякуємо молоді за щорічну участь у наших подібних заходах!

11:21 13.06.2024

ДП «Ліси України», філія «Жовтневе лісове господарство» ІНФОРМУЮТЬ

ДП «Ліси України», філія «Жовтневе лісове господарство» ІНФОРМУЮТЬ

ДП «Ліси України», філія «Жовтневе лісове господарство» ІНФОРМУЮТЬ   Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України видано Висновок з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності ФІЛІЇ «ЖОВТНЕВЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ДЕРЖАВНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛІСИ УКРАЇНИ» «Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів. Заготівля деревини здійснюється в межах розрахункової лісосіки, фонду рубок головного користування та рубок формування та оздоровлення лісів на підставі спеціального дозволу – лісорубного квитка, з подальшим лісовідновленням на місцях зрубів» від 07.06.2024 року № 21/01-7341/1

09:04 12.06.2024

11 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мереф'янської міської ради

11 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мереф'янської міської ради

11 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мереф'янської міської ради. На порядку денному було розглянуто та прийнято 18 рішень: 🔸 про підсумки виконання заходів екологічного двомісячника «Зелена весна 2024 р.»

15:47 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень