A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Чи варто робити кілька щеплень одночасно?

Чи варто робити кілька щеплень одночасно?

Вакцини бувають від однієї хвороби (від грипу чи коронавірусу, наприклад), від кількох хвороб одночасно - як КПК (кір, паротит, краснуха (рубелла) чи АКДП (кашлюк, дифтерія, правець) та від кількох різновидів одного збудника (вакцини від пневмококової інфекції, вірусу папіломи людини).

09:49 16.05.2023

Захистити своє майбутнє

Захистити своє майбутнє

Долучитися до лав ЗСУ означає захистити найдорожче для себе: свою країну, свою любов, своїх рідних, батьків, дітей, свій хліб, свій спосіб життя. Захистити своє майбутнє. Захистити своє. Сьогодні Україна захищає своє. Нові види озброєння, нова техніка, потужна світова підтримка нашої держави разом з українським духом – це реальний шанс перемогти ворога. Реальний шанс захистити своє та жити у вільній країні.

09:20 16.05.2023

Подяка тим, хто робить світ дітей кращим

Подяка тим, хто робить світ дітей кращим

У Міжнародний день сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня, Мереф’янська міська рада та Служба у справах дітей та сім’ї висловлює слова вдячності тим, хто небайдужий до долі дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах або залишилися без батьківського піклування.

16:30 15.05.2023

Щодо Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу»

Щодо Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу»

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що з метою врегулювання механізму сплати, податків, зборів, платежів, єдиного внеску в умовах дії міжнародного стандарту ISO 20022 затверджено наказ Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148 «Про затвердження Порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції під час сплати (стягнення) податків, зборів, митних, інших платежів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, внесення авансових платежів (передоплати), грошової застави, а також у разі їх повернення» (далі - Наказ). Цей Наказ набув чинності з 01 квітня 2023 року.

15:35 15.05.2023

Демократія участі — невід’ємний елемент доброго демократичного врядування

Демократія участі — невід’ємний елемент доброго демократичного врядування

Про ґендерні аспекти Статуту Мереф‘янської міської територіальної громади та діяльність органів самоорганізації населення було презентовано на семінарі від Офіс Ради Європи в Україні - Київ

10:09 15.05.2023

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 15.05.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Березова, Воронова Володимира (Шейки Павла), Дніпровська; провулок Яковлівський.

08:40 15.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень