A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Дізнайтеся про свої суперсили: проходьте профорієнтаційний тест на Дія.Освіта

Дізнайтеся про свої суперсили: проходьте профорієнтаційний тест на Дія.Освіта

Лише за кілька днів оновлену платформу Дія.Освіта відвідали десятки тисяч українців  Вдячні за довіру кожному та продовжуємо знайомити з можливостями платформи, щоб ви не пропустили нічого важливого. З чого почати шлях до нової професії на Дія.Освіта! З’ясуйте, ким хочете стати. Вам допоможе профорієнтаційний тест на платформі. Розробили його разом з провідною українською IT-компанією Beetroot. Тест допоможе виявити ваші сильні сторони, інтереси та риси особистості. До вас лише одна вимога — чесно відповідати на запитання. На це потрібно не більше 10 хвилин. За результатами тесту дізнаєтеся ваш тип особистості, отримаєте конкретні поради для розвитку, а також перелік професій та освітні серіали, які підходять саме вам. Тож не зволікайте! Тисніть на посилання, проходьте тест та здобувайте новий фах  https://osvita.diia.gov.ua/prof-orientation-quiz Ваше успішне майбутнє починається просто зараз! Платформу оновлено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Goоgle.оrg та Фонд Східна Європа

09:44 22.05.2023

Вічна пам'ять Герою...

Вічна пам'ять Герою...

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни загинув – військовослужбовець Збройних сил України, мешканець громади:ТЄЛЄШОВ Микола Олександрович   (21.07.1983 р. – 27.01.2023 р.) Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Про місце та час прощання з Героєм буде повідомлено додатково. Вічна пам’ять Герою!

20:34 20.05.2023

Мереф'янська громада отримала станцію моніторингу радіаційного фону

Мереф'янська громада отримала станцію моніторингу радіаційного фону

Громадська організація SaveDnipro, у межах спільної діяльності з міжнародною організацією uRADMonitor, що займається виробництвом приладів автоматичного моніторингу довкілля, реалізує спільний проєкт із запровадження громадського моніторингу радіаційного фону в Україні.

11:55 19.05.2023

Захисти ґаджет: прості кроки для безпеки в кіберпросторі

Захисти ґаджет: прості кроки для безпеки в кіберпросторі

Захист ваших ґаджетів від шкідливих програм, встановлення надійних паролів та кілька правил з кібербезпеки – заходи обачності, які вбережуть вас від зловмисників, які хочуть заволодіти вашими даними, включно з даними банківських карток і акаунтів у соцмережах.

09:51 19.05.2023

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 19.05.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулиці Сікорського Ігоря (Гастелло) та в’їзд Лозівський.

08:39 19.05.2023

Управління податкового аудиту повідомляє

Управління податкового аудиту повідомляє

У зв’язку з військовою агресією рф суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність з використанням реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) стикаються з проблемою відключення електроенергії та відсутності Інтернет зв’язку.

13:54 18.05.2023

Хімічна небезпека - хлор!

Хімічна небезпека - хлор!

Хлор – зеленувато-жовтий газ із різким запахом. Він важчий за повітря, тому накопичується в низинах, підвалах, тунелях. Від ураження хлором ні в якому разі не можна переховуватись у підвальних приміщеннях. Необхідно використовувати верхні поверхи будинків, горища та виходити із зараженого району по підвищених місцях.

10:39 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень