A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Роботи з відновлення водопостачання

Роботи з відновлення водопостачання

Працівники комунального підприємства «Водоканал» міської ради продовжують щоденно докладати зусилля для того щоб мешканці громади могли цілодобово користуватись послугами водопостачання та водовідведення. Наразі по вулиці Веселій біля будинку №31 тривають ремонтні роботи з  усунення пориву.

11:47 17.01.2023

Увага! Шахраї під виглядом іноземних партнерів пропонують отримати неіснуючі види допомоги

Увага! Шахраї під виглядом іноземних партнерів пропонують отримати неіснуючі види допомоги

УВАГА! Шахраї під виглядом іноземних партнерів пропонують отримати неіснуючі види допомоги! ПОШИРЮЙТЕ! Для отримання допомоги шахраї пропонують перейти за посиланням та ввести дані для входу в онлайн-банкінг, які зрештою потраплять до злодіїв. При цьому зловмисники використовують фішингові сайти, які імітують популярні українські банки. Щоб не потрапити на гачок шахраїв, фахівці рекомендують:

10:28 17.01.2023

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 17.01.2023р. з 09-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Дніпровська, Чумацька: провулок Чумацький.

08:58 17.01.2023

Як отримати "Пакунок малюка"

Як отримати "Пакунок малюка"

Нагадуємо, що при народженні дитини кожна сімʼя має право на одноразову допомогу ,,Пакунок малюка” у натуральній або грошовій формі.  Що таке отримання “пакунку малюка” в натуральній формі: Одноразова натуральна допомога ,,пакунок малюка” видається закладом охорони здоров’я при народженні дитини. У разі відсутності ,,пакунка малюка” в закладі охорони здоров’я, або народження дитини за межами України чи на тимчасово окупованій території України, або народження дитини поза межами закладу охорони здоров’я видається відповідним структурним підрозділом з питань соціального захисту населення за місцем проживання / перебування отримувача.  

13:31 16.01.2023

Дублікати свідоцтв і витяги на порталі Дія

Дублікати свідоцтв і витяги на порталі Дія

Дублікати свідоцтв і витяги на порталі Дія. Замовляйте онлайн замість поїздок у ДРАЦС/ Якщо ви загубили чи втратили свідоцтво, наприклад, про шлюб — замовте його повторну видачу на порталі Дія. Українці отримали дублікати документів за допомогою Дії вже понад 7 700 разів. Замовляйте дублікати свідоцтв та витяги про:

10:42 16.01.2023

Гарантійний ремонт складної побутової техніки

Гарантійний ремонт складної побутової техніки

Продовжуючи тему захисту прав споживачів, у зв’язку з поширенням торгівлі через інтернет-магазини і, нажаль, дуже часто трапляються випадки продажу товарів неналежної якості. Коли минув строк заміни неякісного товару або повернення грошових коштів за придбаний товар неналежної якості, а пральна машина, ноутбук чи телефон вийшов з ладу, в межах гарантійного строку, у споживача виникає право на безоплатний гарантійний ремонт.

09:58 13.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень