Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Цивільний захист населення. Найпростіші укриття

Цивільний захист населення. Найпростіші укриття

У зв'язку з обстрілами України країною-агресором, дедалі більш актуальним стають питання, пов'язані з облаштуванням та функціонуванням укриттів від обстрілів. Найпоширенішим видом укриттів є найпростіші укриття. Саме про них зараз і піде мова.

15:21 18.11.2022

До уваги платників податків!  Важлива інформація щодо роботи ЦОПів

До уваги платників податків! Важлива інформація щодо роботи ЦОПів

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що Центр обслуговування платників податків Чугуївської ДПІ Головного управління ДПС у Харківській області відновлює свою роботу: Режим роботи: Понеділок – п’ятниця: з 09 год. 00 хв. до 13 год. 00 хв.* Адреса: м.Чугуїв, вул.Героїв Чорнобильців, 1-а Контакти: (05746)-2-22-42 Центри обслуговування платників податків у Харківській області: https://kh.tax.gov.ua/.../tsentri.../588843.html Увага! Надання адміністративних послуг, інші функції сервісного обслуговування здійснюється незалежно від місця обліку платника податків. *Під час повітряної тривоги обслуговування платників припиняється. Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (щодо надання електронних довірчих послуг). Посилання на сайт https://acskidd.gov.ua/ Оновлений список телефонів «Гаряча лінія» від ГУ ДПС у Харківській області: https://kh.tax.gov.ua/kontakti/ Працюємо та залишаємося на зв’язку! Все буде Україна!

08:52 18.11.2022

Профілактика діабету

Профілактика діабету

Як наголосили в МОЗ, попередити розвиток діабету 1 типу неможливо, адже причини його появи досі не вивчені до кінця.

14:12 17.11.2022

Обережно – ртуть!

Обережно – ртуть!

Ртуть – метал сріблясто-білого кольору, у звичайних умовах легко рухома рідина, що при ударі поділяється на дрібні кульки, у 13,5 разів важча за воду. Температура плавлення – 38,870С. З підвищенням температури випаровування ртуті збільшується. Пари ртуті та її сполуки дуже отруйні.

13:55 17.11.2022

ДО УВАГИ внутрішньо переміщених осіб!

ДО УВАГИ внутрішньо переміщених осіб!

До 1 грудня 2022 року продовжено строк подання ВПО заяв на отримання допомоги на проживання до органів соціального захисту населення чи засобами поштового зв’язку, якщо такі заяви були подані засобами Порталу Дія до 30 квітня 2022 року та допомога не була ними отримана.

10:08 17.11.2022

Інфолист від ДПС: оподаткування податком на прибуток благодійної та гуманітарної допомоги під час дії воєнного стану в Україні

Інфолист від ДПС: оподаткування податком на прибуток благодійної та гуманітарної допомоги під час дії воєнного стану в Україні

В інформаційному листі № 7/2022 йдеться про особливості оподаткування податком на прибуток підприємств операцій з надання безоплатної допомоги, пов’язаної з потребою забезпечення оборони держави. 

08:40 17.11.2022

Що треба знати про діабет: типи, симптоми, ускладнення

Що треба знати про діабет: типи, симптоми, ускладнення

Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну (гормону, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові) або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.

13:08 16.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень