A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні Видача запрошення для в'їзду в Україну Продовження строку перебування на території України Посвідка на тимчасове проживання Для інвестицій

09:14 25.10.2022

Яку роботу можна виконувати дистанційно — роз’яснення Держпраці

Яку роботу можна виконувати дистанційно — роз’яснення Держпраці

Дистанційна робота - це форма організації праці, за якої робота виконується працівником поза робочими приміщеннями чи територією роботодавця, в будь-якому місці за вибором працівника та з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

13:20 24.10.2022

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 25.10.2022р. з 08-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Перемоги, Станційна.

11:11 24.10.2022

Чи можливе призначення пенсії онлайн?

Чи можливе призначення пенсії онлайн?

Продовжуємо відповідати на найпоширеніші запитання щодо важливих онлайн-сервісів, які під час воєнного стану допомагають українцям у простий та зручний спосіб отримувати послуги. Запитуєте: Чи можливе призначення пенсії онлайн? Як працює ця послуга? Відповідаємо: для призначення пенсії онлайн необхідно подати онлайн заяву на призначення пенсії, після чого застрахованій особі достатньо буде лише один раз відвідати відділення ПФУ для отримання свого пенсійного посвідчення. Більш детально - опис послуги:  

10:13 21.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень