A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Сплачуйте штрафи з автофіксації в Дії

Сплачуйте штрафи з автофіксації в Дії

З 24 лютого послуга була недоступною і тепер знову в Дії. Ви отримаєте push-сповіщення у застосунку, щойно камери зафіксують автопорушення на дорозі, та зможете оплатити штраф за кілька кліків. Завдяки оперативним повідомленням у застосунку ви зможете вчасно сплатити штраф та уникнути адміністративних покарань. Також у Дії можна переглянути історію штрафів за період, коли послуга була недоступна. Користуйтеся Дією та будьте уважними під час руху за кермом. Сервіс реалізовується Мінцифрою спільно з Міністерство внутрішніх справ, Головний сервісний центр МВС та Державна IT-компанія ДП Інфотех. 

11:21 04.10.2022

Профілактика гострих кишкових інфекцій, харчових токсикоінфекцій

Профілактика гострих кишкових інфекцій, харчових токсикоінфекцій

До гострих кишкових інфекцій належить велика група захворювань, що протікають з ознаками інтоксикації і ураження шлунково-кишкового тракту. Збудниками кишкових інфекцій є окремі групи бактерій (шигели, сальмонели та ін), умовно-патогенні мікроби (стафілококи, протей), віруси (ротатвіруси, ентеровіруси і т.д.), гельмінти (лямблії, амеби). Найпоширенішими кишковими інфекціями є: дизентерія, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції, ротавірусна і ентеровірусні інфекції.

08:53 04.10.2022

Благодійний фонд “Сильні” надає допомогу людям, які пережили сексуальне насилля під час війни

Благодійний фонд “Сильні” надає допомогу людям, які пережили сексуальне насилля під час війни

Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно від того, коли людина заявить про злочин - винного можна буде притягнути до відповідальності.

10:52 03.10.2022

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 03.10.2022р. з 9-30 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Баварська, Спортивна, Уральська, Мічуріна; провулкам: Спортивний, Тихий, Лесі Українки, Мічуріна, Таранівський; в’їзд Уральський.

09:10 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень