A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги суб'єктам господарювання!

До уваги суб'єктам господарювання!

З початку введення воєнного стану по теперішній час до Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області майже не надходили на погодження списки працівників певних категорій для проведення обов’язкових медичних оглядів.

16:01 29.09.2022

Відключення електропостачання

Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 29 вересня з 09-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії: 1 в-д Горького, вул. Лесі Українки, пров.Котляревського, вул. Мічуріна, пров. Козацький.

08:46 29.09.2022

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні Видача запрошення для в'їзду в Україну Продовження строку перебування на території України Посвідка на тимчасове проживання Для інвестицій

10:43 28.09.2022

Захист прав споживачів у разі купівлі товару  в інтернет-магазині

Захист прав споживачів у разі купівлі товару в інтернет-магазині

Останнім часом дуже поширеним стає придбання товарів через інтернет-магазини. І почастішали випадки, коли споживачам через інтернет-магазини продають товари неналежної якості і, нажаль, трапляються випадки шахрайства, наприклад, коли споживач отримує товар, який він не замовляв. Отже, мета цієї публікації – дати декілька порад, як споживачу захистити свої права.

10:39 28.09.2022

Перевірка на стан наркотичного сп'яніння водія: судова практика

Перевірка на стан наркотичного сп'яніння водія: судова практика

Поліцейські зупинили автомобіль «Renault» й у ході спілкування з водієм виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння (порушена координація рухів, зіниці очей не реагували на світло, тремтіли кінцівки пальців рук). Від запропонованого огляду на стан сп’яніння у медичному закладі водій відмовився.

10:22 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень