A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу. Для всіх, хто бажає діяти, зібрали добірку необхідних держпослуг на Гіді.

13:05 30.08.2022

Усе для пенсіонерів — на Гіді

Усе для пенсіонерів — на Гіді

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг. Потрібні документи

13:02 30.08.2022

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Держпослуги на Гіді для переселенців, які шукають роботу

Не пошуком прихистку єдиним. Українці, які переїхали, рятуючись війни, також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому ми зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

13:00 30.08.2022

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 29.08.2022р. з 9-00 до 15-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по вулицям: Березова, Дніпровська, Леонівська, Перемоги, 5 Вересня, Коцюбинського, Гоголя, Театральна, Весела, Привокзальна, Яковлівська, Шейки Павла, Чкалова, Чернишевського, Переяславська; по провулкам: Лікарський, Дніпровський; в’їзд Дніпровський.

13:37 26.08.2022

Як сплачувати ЄСВ під час війни

Як сплачувати ЄСВ під час війни

 З 24 лютого 2022 року в Україні введено режим воєнного стану. 15 березня 2022 року Верховна Рада України прийняла Закон України № 2120-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» відповідно до якого тимчасово з 1 березня 2022 року до припинення або скасування воєнного стану, а також протягом дванадцяти місяців після такого припинення/скасування фізичні особи – підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, мають право не сплачувати єдиний внесок за себе.

11:22 26.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень