Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги суб’єктів господарювання!

До уваги суб’єктів господарювання!

Головне управління ДПС у Харківській області нагадує, що відповідно до п.п. 298.1.4 п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) суб’єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів відповідно до норм ПКУ, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий суб’єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року.

09:46 09.09.2022

Особливості реєстрації авторських прав в умовах воєнного стану

Особливості реєстрації авторських прав в умовах воєнного стану

Навіть в умовах воєнного стану, народ України не втрачає притаманної Йому схильності до творчості. Як приклад, можна згадати ескізи нових поштових марок, складено багато нових пісень, віршів, інших літературних творів та творів образотворчого мистецтва тощо. Деякі автори прагнуть захистити свої авторські права. Саме про те, які особливості реєстрації авторських прав в умовах воєнного стану, і піде сьогодні мова.

09:12 09.09.2022

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 09.09.2022р. з 10-00 до 13-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії по вулицям: Західна, Південна, Свободи, Сухоярська, Бджілостанція, Кошового Олега, Тургенєва, Уральська, частина вулиці Конституції.

15:59 08.09.2022

В органах ДРАЦС  запрацював шеринг електронного паспорта в Дії

В органах ДРАЦС запрацював шеринг електронного паспорта в Дії

Відтепер українцям в органах ДРАЦС (державна реєстрація актів цивільного стану) під час замовлення та отримання адмінпослуг не потрібно носити з собою паперовий документ та робити його ксерокопії. Замість цього — кілька кліків у Дії. Ба більше, подати заяву на одруження можна без паперового паспорта, а з цифровим у смартфоні.

13:12 08.09.2022

Електронна бібліотека для учнів закладів загальної середньої освіти

Електронна бібліотека для учнів закладів загальної середньої освіти

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку bit.ly/36SHZg7, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

13:17 07.09.2022

Бронювання працівників в умовах воєнного стану

Бронювання працівників в умовах воєнного стану

Постановою Кабінету міністрів України від 03.03.2022 р. р. № 194 «Деякі питання бронювання військовозобов'язаних в умовах правового режиму воєнного стану» (далі - Постанова № 194) встановлюється механізм бронювання військовозобов'язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби ЗСУ, інших військових формувань та населення в умовах воєнного стану. Також дія вказаної постанови поширюється і на уповноважені банки, що залучаються до роботи (здійснення операцій) в умовах особливого періоду.

13:05 06.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень