A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення  АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 13.12.2021р. з 10-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії по вулицям: Шовководів, Дніпровська, Жуковського, Новопроїжджа, Шейки Павла, Овчаренка Дмитра, 5 Вересня, Зоріна, Лихачівська, Борова, Свяченівська, Яковлівська; провулкам: Чайковського, Мічуріна, Лесі Українки, Таранівський, Ржавський; в’їзди: 1-й та 2-й Овчаренка Дмитра, Тімірязева, 1-й та 2-й в’їзд Київський, Чайковського; тупик Ржавський; села Олександрівка та Яковлівка.

08:22 10.12.2021

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що перейти із загальної системи оподаткування на спрощену платники мають можливість з будь-якого кварталу один раз протягом календарного року.

13:45 09.12.2021

Владнайте всі справи з держпослугами до Нового року — скористайтесь Гідом

Владнайте всі справи з держпослугами до Нового року — скористайтесь Гідом

Святковий період — час великих планів та здійснення бажань. Придбати житло, відкрити новий бізнес чи підготуватися до поповнення в сім’ї. Ці серйозні зміни пов'язані не лише з радощами, але й з оформленням документів, поданням заяв та звернень. До новорічних свят команда Міністерства цифрової трансформації запускає комунікаційну кампанію «З Гідом все просто», що підтримана USAID. Це нагадування про всі можливості ресурсу «Гід з державних послуг» та заклик не витрачати час на пошуки складних відповідей. 

10:27 09.12.2021

Програма Президента «Велике будівництво»

Програма Президента «Велике будівництво»

Реконструкція 25-кілометрової ділянки дороги Київ-Харків-Довжанський готова на 88% Ремонт ділянки дороги М-03 у напрямку Полтави проходить у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

10:26 09.12.2021

Програма Президента «Велике будівництво»

Програма Президента «Велике будівництво»

Планують відремонтувати дорогу Під`їзд до Міжнародного аеропорту «Харків» Роботи на дорозі M-18-01 Підхід до М-03 відбудуться у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

10:24 09.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень