Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

 Нюанси виплати допомоги на поховання

 Нюанси виплати допомоги на поховання

      Втрату близької  людини неможливо компенсувати. Дуже важливо в цей час знати, куди звертатись і що робити. Хто має право на отримання допомоги на поховання? Де отримати виплату? Які документи треба подати?

08:45 16.11.2021

Одноразове спеціальне декларування

Одноразове спеціальне декларування

Чи є об’єктом одноразового (спеціального) добровільного декларування транспортний засіб, який було придбано за кошти, з яких не сплачені податки і збори, якщо в подальшому його викрадено, однак право власності залишилось за фізичною особою?

14:12 15.11.2021

Оформлення права власності на земельний пай

Оформлення права власності на земельний пай

Законодавством України, а саме статтею 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» передбачається, що до 1 січня 2025 року всі власники нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок або їх спадкоємці повинні оформити право власності на свої паї. Якщо вимогу не буде виконано, вважатиметься, що власники ділянок автоматично відмовилися від землі, і вона перейде у комунальну власність територіальної громади.

14:11 15.11.2021

Щотижневий звіт

Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи. Сьогодні звітуємо за період з 08.11.2021 р. по 12.11.2021 р.

10:04 15.11.2021

Що змінилося в законодавстві про поводження з тваринами

Що змінилося в законодавстві про поводження з тваринами

08.11.2021 р. набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації положень деяких міжнародних угод та директив Європейського Союзу у сфері охорони тваринного та рослинного світу».

13:04 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень