Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Підсипка дороги в с. Нижня Озеряна

Підсипка дороги в с. Нижня Озеряна

Сьогодні, 11 листопада працівниками Відділу благоустрою міської ради були виконані роботи з планування та підсипки ділянки дороги по пров.Садовому в с.Нижня Озеряна, яка є під'їзною дорогою до Храму Озерянської Божої Матері

16:41 11.11.2021

З 1 грудня підвищується розмір мінімальної заробітної плати

З 1 грудня підвищується розмір мінімальної заробітної плати

Головне управління ДПС у Харківській області  повідомляє, що згідно з Законом України «Про державний бюджет України на 2021 рік» з 1 грудня підвищується розмір мінімальної заробітної плати до 6500 гривень, а отже змінюється й ставка єдиного соціального внеску (далі - ЄСВ).

08:32 11.11.2021

Укріплення дороги по вул.Зеленогайській

Укріплення дороги по вул.Зеленогайській

8 листопада, працівники відділу благоустрою міської ради розпочали роботи з укріплення ділянки дороги твердим покриттям, шляхом укладення залізобетонних плит по вул. Зеленогайській № 29-31, з облаштуванням водовідведення потоків води, що виникають після дощів та танення снігу.

10:48 10.11.2021

Пенсії в смартфоні

Пенсії в смартфоні

Нині смартфони має більшість українців. За їх допомогою ми не тільки підтримуємо зв’язок, а й спілкуємося в соцмережах, купуємо, відпочиваємо. Також за допомогою смартфона можна контактувати з органами влади, зокрема з Пенсійним фондом.  Хоча застосунок Пенсійного фонду для смартфонів і планшетів існує давно, багато громадян досі не знає, як ним користуватися. А дарма, адже програма дає змогу побачити й зробити чимало корисного. Отже, що вміє за стосунок Пенсійного фонду?

10:12 10.11.2021

Чергове засідання виконавчого комітету

Чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 9 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мереф’янської міської ради. На порядку денному були розглянуті такі основні питання:

16:46 09.11.2021

Радіодиктант національної єдності 2021

Радіодиктант національної єдності 2021

У Центрі надання адміністративних послуг було проведено написання радіодиктанту національної єдності, який традиційно відбувається у День української писемності та мови. 

12:44 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень