A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Стратегія реформування та розвитку дорожньої галузі

Нещодавно у Державному Агентстві автомобільних доріг України (далі – Укравтодор) обговорювалися механізми впровадження другого етапу децентралізації доріг. У робочій нараді взяли участь: Сергій Чернов, президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради; представники асоціацій органів місцевого самоврядування; керівництво Укравтодору. Зазначимо, що в даній зустрічі взяв участь і Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, як член Правління та голова секторальної платформи «Безпека в громадах» Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад (ОТГ).

08:38 22.07.2020

Представництво за довіреністю

Представництвом є правовідношення, в якому одна сторона (представник) зобов'язана або має право вчинити правочин від імені другої сторони, яку вона представляє. Представництво виникає на підставі договору, закону, акта органу юридичної особи та з інших підстав, встановлених актами цивільного законодавства (ст. 237 ЦК України).

11:18 21.07.2020

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 21.07.2020 р. з 10-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії по вулицям: Дніпровська, Перемоги, 5 Вересня, Коцюбинського, Гоголя, Леонівська, Театральна, Весела, Привокзальна, Яковлівська, Березова, Переяславська, Шейки Павла, Чкалова, Чернишевського; провулкам: Лікарський та Дніпровський.

14:29 20.07.2020

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи. Сьогодні звітуємо за період з 13.07.2020 р. по 19.07.2020 р.

12:11 20.07.2020

Шановні роботодавці та фізичні особи – підприємці Харківського району - гарні новини!

Уряд прийняв рішення фінансово підтримати підприємства, що оголосили простій виробництва, а також роботодавців, які вимушено відправили працівників у відпустки без збереження зарплати через скорочення обсягів виробництва, робіт, послуг.

09:27 20.07.2020

«Інформаційний вказівник вулиць» – все для комфорту громади!

Реалізовано проєкт «Бюджету участі 2018» – «Інформаційний вказівник вулиць» (автор Іван Сіроклин, бюджет 21 410 грн). В рамках реалізації проєкту було встановлено інформаційні дошки з картою вулиць на двох основних виїздах з мікрорайону Поля Чудес.

14:52 17.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень