A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Озеленення громади триває

Озеленення громади триває

Працівники відділу благоустрою Виконавчого комітету продовжують висаджувати декоративні кущі по вулиці Дніпровській вздовж Медичного ліцею.

14:17 23.10.2020

Досягнення юного Чемпіона нашої громади!

Досягнення юного Чемпіона нашої громади!

У жовтні в м.Київ відбулися змагання – Кубок України з військово-спортивних багатоборств імені генерала Кульчицького та Чемпіонат України серед юніорів та юнаків з військово-спортивних багатоборств, розділ «Бойове двоборство».

11:28 23.10.2020

Особливості оформлення спадщини за наявності підчисток у правовстановлюючих документах

Особливості оформлення спадщини за наявності підчисток у правовстановлюючих документах

На практиці існують випадки коли спадкоємець не має можливості оформити спадщину на земельну ділянку оскільки інформація зазначена в державному акті на право приватної власності на землю має підчистки або дописки.

10:12 23.10.2020

До уваги! Відключення водопостачання

До уваги! Відключення водопостачання

Шановні мешканці сел. Селекційне! КП "ВОДОКАНАЛ" Мереф'янської міської ради інформує -  23.10.2020р. З 8.30 до 15.00 буде відключення централізованого водопостачання по вул. Овочівників та Паркова, у зв'язку з ремонтними роботами (заміна ділянки трубопроводу).

19:57 22.10.2020

Дробління гілок

Дробління гілок

Працівники відділу благоустрою щоденно дбають про благоустрій та поліпшення комфорту у громаді. Однією із постійних буденних справ є видалення аварійних дерев, обрізка сухих гілок та їх дроблення на тріску (щепу).

15:35 22.10.2020

Запрошуємо на навчання!

Запрошуємо на навчання!

Харківська районна філія ХОЦЗ інформує, що Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості організовує підвищення кваліфікації за напрямком «Професійний супровід проектів термомодернізації будинків» для навчання проєктних менеджерів, які планують займатися реалізацією програми «Енергодім» при ОСББ. Навчання може бути організовано для для зайнятих і незайнятих громадян за кошти юридичних або фізичних осіб.  

09:05 22.10.2020

Озеленюємо громаду!

Озеленюємо громаду!

На перехресті вулиць Дніпровської та Терентьєва генерала працівники відділу благоустрою сьогодні висадили 22 кущі форзиції. Така жива огорожа своїм виглядом невдовзі милуватиме око мешканців громади.

15:02 20.10.2020

В Харківській області втричі скоротилась кількість родин-боржників за доставку газу

В Харківській області втричі скоротилась кількість родин-боржників за доставку газу

Протягом останніх місяців кількість домоволодінь, які мають борг за доставку газу та не здійснили жодного платежу за отримані послуги, скоротилась в три рази. Якщо влітку не оплачені з початку року борги за доставку мали близько 90 тис. родин, наразі їх кількість скоротилась до 26 тис. Загальний рівень розрахунків побутових споживачів Харківської області за доставку газу складає понад 90%.

14:22 20.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень