Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Спадкування земельної ділянки іноземцями

Спадкування земельної ділянки іноземцями

У відповідності до ст. 26 Конституції України, іноземці та особи без громадянства, що перебувають в Україні на законних підставах, користуються тими самими правами і свободами, а також несуть такі самі обов'язки, як і громадяни України, - за винятками, встановленими Конституцією, законами чи міжнародними договорами України. В пункті 6 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» визначено , що іноземець - особа, яка не перебуває у громадянстві України і є громадянином (підданим) іншої держави або держав. Частиною 3 ст. 81 ЗК України визначено, що однією з підстав набуття права власності іноземцями може бути прийняття спадщини.

16:54 10.12.2020

Щоденні роботи з благоустрою

Щоденні роботи з благоустрою

Днями працівники відділу благоустрою виконавчого комітету влаштували автобусний зупиночний павільон в смт Утківка по вулиці Слобожанській біля будинків №47-49 та виконали планові роботи з укріплення твердим матеріалом узбіччя дороги по вулиці Бджілостанція.

08:54 10.12.2020

Виконавчий напис нотаріуса

Виконавчий напис нотаріуса

Законодавством України, а саме статтею 87 Закону України «Про нотаріат» нотаріусам для стягнення грошових сум або витребування від боржника майна надано право вчиняти виконавчі написи на документах, що встановлюють заборгованість.

15:20 09.12.2020

ПрАТ «Харківенергозбут» інформує!

ПрАТ «Харківенергозбут» інформує!

Мешканці Харківської області та м. Харкова, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію, можуть укласти договори про реструктуризацію заборгованості (далі – Договір). Це дозволить сплатити борг за електроенергію рівними частинами на визначених Договором умовах.

13:25 09.12.2020

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф`янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 10.12.2020 року з 9-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії в смт Утківка, селах Нижня Озеряна та Верхня Озеряна.

08:28 09.12.2020

Призові місця вихованців клубу «Скорпіон»

Призові місця вихованців клубу «Скорпіон»

03-04 грудня у м. Харків пройшов  обласний відкритий Чемпіонат з військово-спортивних багатоборств серед новачків та відбірковий турнір серед дітей до міжнародного турніру  у розділі «Бойове двоборство».

08:38 08.12.2020

Вечірній рейд

Вечірній рейд

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», працівники Служби у справах дітей та сім’ї Мереф’янської міської ради спільно з фахівцями Мереф’янського центру надання соціальних послуг та поліцейськими офіцерами громади, днями провели вечірній рейд у місцях масового перебування дітей та підлітків на території Мереф’янської громади.

16:20 07.12.2020

Підготовка до висадження сосни

Підготовка до висадження сосни

Сьогодні працівниками відділу благоустрою виконавчого комітету розпочато підготовчі роботи для посадки сосни звичайної (висотою 5-7 метрів) біля спортивного майданчика на території медичного ліцею.

15:09 07.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень