Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Починається друга фаза Програми «Грант EU4Business для мікробізнесу»

Фонд розвитку підприємництва інформує про початок другої фази програми «Грант EU4Business для мікробізнесу» (далі – Програма). В межах Програми передбачена фінансова підтримка шляхом надання мікрогрантів 100 підприємцям у розмірі 5 000 євро у гривневому еквіваленті для підтримки відновлення та сталого розвитку мікропідприємств у деокупованих та постраждалих від війни регіонах України. Програма реалізується Фондом розвитку підприємництва за підтримки Уряду Німеччини та Європейського Союзу, через банки-партнери – АТ «Ощадбанк» та АТ КБ «ПриватБанк».

15:44:06 18.09.2024

«Україна для кожної дитини»: дізнайтеся, як прийняти дитину в родину

В Україні тисячі дітей зростають без сім‘ї та позбавлені батьківської турботи. Але для кожної дитини сім’я – це можливість зростати в любові та безпеці, відчувати турботу, долати разом труднощі.

10:34:49 13.09.2024

ВБИВЦЯ XXI СТОЛІТТЯ: ЯК ВБЕРЕГТИСЯ ВІД СЕРЦЕВО-СУДИННИХ ЗАХВОРЮВАНЬ?

64% випадків смертей в Україні припадає на серцево-судинні захворювання — 450 000 втрачених життів щороку. І це не просто цифри, адже за кожним інфарктом чи інсультом — чиясь унікальна історія, яка обірвалась в одну мить.

13:57:57 12.09.2024

У Мереф’янській громаді провели позапланові перевірки дотримання вимог санітарного законодавства в закладах освіти

Фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області на підставі заяви начальника відділу освіти Мереф’янської міської ради протягом 29-30 серпня 2024 року здійснили 6 позапланових перевірок дотримання вимог санітарного законодавства закладів освіти громади, під час яких проводились лабораторно-інструментальні дослідження, зокрема вимірювання рівнів шуму та відбір проб питної води.

16:10:33 10.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень