Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Проєкт "ДОВІРА": послуги соціального супроводу для постраждалих від гендерно зумовленого насильства

В рамках проєкту постраждалим від гендерно зумовленого насильства надається безоплатна психосоціальна підтримка. За соціальною, психологічною, юридичною допомогою до проєкту можуть звернутися жінки, дівчата, хлопці, чоловіки які постраждали від: - насильства пов’язаного з війною; - сексуального насильства; - гендерного та домашнього насильства. Допомога надається у форматі: - індивідуальної роботи з кейс-менеджером/-кою, який/яка допоможе знайти необхідні ресурси та інформацію, щоб змінити складні обставини; - індивідуальних консультацій з психологом. Послуги надаються кваліфікованими фахівцями/-чинями в повній конфіденційності та повазі до кожної та кожного. Проєкт реалізується Благодійним фондом «Посмішка ЮА», за фінансової підтримки американського народу. Звертайтеся за телефоном гарячої лінії проєкту «ДОВІРА» у Харкові та області: +38 050 940 9425 Послуги в рамках проєкту "Довіра" надаються безоплатно.

16:39:52 01.08.2024

У Харкові запрацював перший регіональний офіс «Зроблено в Україні»

У Харкові запрацював регіональний офіс підтримки малого і мікробізнесу «Зроблено в Україні». Відкриття офісу відбулося за участі заступника директора Державного центру зайнятості Дениса Олійника, заступника начальника ХОВА Євгена Іванова, заступниці голови обласної ради Валерії Дзюби, першого заступника Харківського міського голови Олександра Новака, начальника Харківської районної військової адміністрації Володимира Усова, роботодавців та грантоотримувачів.

16:22:13 01.08.2024

Як шахраї маніпулюють: дивіться чергову серію проєкту «Кібербезпека.UA» про соціальну інженерію

Про розповсюджені прийоми аферистів і як не піддатися їх психологічному впливу та маніпуляціям розкажуть кіберполіцейський Віталій Кузьменко, реп-виконавиця Alyona Alyona, фахівець у сфері інформаційних технологій та захисту даних Віталій Якушев і директорка Центру медіааналітики «Cyber Media Track» Анастасія Кондрико.

14:30:20 01.08.2024

Листи до вільного Криму

Ще на початку року була репрезентована ініціатива Представництва Президента України в АР Крим, в межах якої люди можуть написати листи незаконно ув’язненим українцям, яких окупаційні адміністрації утримують в окупованому Криму.

15:47:40 31.07.2024

Що робити коли у рахунку за розподіл газу не врахована оплата споживача

Що робити коли у рахунку за розподіл газу не врахована оплата споживача Відсутність даних про клієнта (особовий рахунок, адреса, ПІБ)- основна причина не можливості зарахування платежу за розподіл газу на особовий рахунок споживача. Якщо людина самостійно оформлює платіж через онлайн банкінг, платіжні системи та не вказує номер особового рахунку або вказує помилкові дані платника - такий платіж залишається не ідентифікованим через відсутність інформації. Як діяти аби не загубити гроші: 1. Подивитися історію зарахування коштів у розділі «Історія розрахунків» особистого кабінету «Газмережі» https://my.grmu.com.ua/login2. Якщо оплата відсутня на особовому рахунку, написати заяву на зарахування платежу.3. Додати до заяви копію квитанції про оплату, копію паспорту платника, копію коду та відправити на електронну адресу Харківської філії «Газмережі».Контакти Харківської філії «Газмережі» розміщені за посиланням https://kh.grmu.com.ua/

08:35:53 26.07.2024

Хто не сплачує мінімальне податкове зобов’язання?

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до п.п. 170.14.3 п. 170.14 ст. 170 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) визначення загального мінімального податкового зобов’язання (далі - МПЗ) фізичним особам здійснюється контролюючими органами за податковою адресою таких осіб. 

10:10:15 25.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень