Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія з платіжної безпеки Кібербезпека Фінансів

Нещодавно стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія з платіжної безпеки #КібербезпекаФінансів, організаторами якої є Національний банк та Держспецзв’язку. Її мета – поліпшити обізнаність громадян про платіжну безпеку та сформувати навички із захисту фінансових даних у віртуальному просторі. Головними героями кампанії стали #КіберКіт та #КіберПес, які будуть розповідати населенню про правила платіжної безпеки. Під час кампанії ви дізнаєтесь:

10:41:04 27.06.2024

Як надіслати заяву про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені через Електронний кабінет?

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що подання документів засобами електронного зв’язку в електронній формі здійснюється платниками відповідно до норм Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями та Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 557 зі змінами та доповненнями.

09:31:38 26.06.2024

Чи вважається електронний таксометр РРО?

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до статті 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР ”Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” із змінами та доповненнями, електронний таксометр - реєстратор розрахункових операцій, який додатково забезпечує попереднє програмування тарифів за проїзд та облік вартості наданих послуг з перевезень пасажирів.

09:18:05 26.06.2024

Менінгококова інфекція

Що таке менінгококова інфекція? Це група захворювань, викликаних бактерією Neisseria meningitidis, також відомою як менінгокок. Хоча ці захворювання не відносяться до поширених, вони є надзвичайно небезпечними й можуть призвести до інвалідизації та смерті.

09:14:13 26.06.2024

Чи ведуть облік доходів ФОП – платники єдиного податку четвертої групи?

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до п. 297.1 ст. 297 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) спрощена система оподаткування, обліку та звітності – це особливий механізм справляння податків і зборів, що встановлює заміну сплати окремих податків і зборів, на сплату єдиного податку в порядку та на умовах, визначених главою 1 розділу XIV «Спеціальні податкові режими» ПКУ, з одночасним веденням спрощеного обліку та звітності (п. 291.2 ст. 291 ПКУ).

09:10:31 26.06.2024

Поліомієліт та його профілактика

Поліомієліт — дуже заразне та небезпечне інфекційне захворювання. Вірус поліо інфікує воду та їжу, передається від людини до людини, як правило, через брудні руки до рота, після чого розмножується у кишківнику. Поліовірус також може залишатися на іграшках та побутових речах, яких торкалися інфіковані люди.

09:09:02 26.06.2024

Негативний вплив електронних сигарет на здоров'я дітей та молоді

Ілюзорна безпечність електронних сигарет приваблює підлітків, однак вейпи несуть реальну загрозу для організму. Насправді, електронні сигарети (часом навіть ті, на яких вказано “безнікотинові”) містять психоактивну речовину - нікотин, що викликає залежність та негативно впливає на здоровʼя.

10:07:39 25.06.2024

Збалансоване харчування для стабільного емоційного стану

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я. Її вплив залежить від того, наскільки ми здатні мобілізувати наші ресурси стійкості та ефективно допомагати собі й тим, хто цього потребує, вже зараз.

10:00:51 25.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень