Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ

На Харківщині продовжує працювати Програма «Куп’янський дрон»

Програма має на меті об’єднати суспільство у боротьбі проти збройної агресії російської федерації та стимулює громадян України до виробництва FPV-дронів для передачі їх Збройним Силам України, що виконують свої обов’язки на Куп’янському напрямку.

15:09:40 05.07.2024

Податкова знижка за витратами у вигляді пожертвувань або благодійних внесків неприбутковим організаціям

Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) встановлено, що платник податку на доходи фізичних осіб має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.

10:38:56 03.07.2024

У межах антикорупційних заходів ХОВА додатково перевірить підрядників будівництва фортифікаційних споруд: призначено більше 200 незалежних експертиз

Харківська ОВА уклала меморандум із Національним науковим центром «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» для проведення експертиз щодо будівництва фортифікацій. Відтак ХОВА додатково перевірить підрядників, призначивши більше 200 незалежних експертиз.

09:54:54 03.07.2024

Понад 6 тисяч родин підготували своє газове обладнання до безвідмовної роботи у зимові холоди

З початку року понад шість тисяч родин замовили технічне обслуговування своїх газових приладів у спеціалістів Харківської філії «Газмережі». Отримати послугу можна звернувшись до центрів обслуговування клієнтів «Газмережі» або до фахівців компанії, під час обстеження газопроводів спільної власності у багатоповерхівках.

09:49:34 02.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень