A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Гуманітарна допомога за ініціативою Президента України Володимира Зеленського «Пакет кожному громадянину»

Гуманітарна допомога за ініціативою Президента України Володимира Зеленського «Пакет кожному громадянину»

Сьогодні,чергову партію гуманітарної допомоги отримали мешканці смт Утківка та сел.Селекційне Нагадуємо, ініціатива Президента України «Пакет кожному громадянину» продовжується. Про подальшу видачу гуманітарної допомоги буде повідомлено на офіційних сторінках громади у соціальних мережах. Вперед до перемоги!

19:06 27.04.2022

Разом до Перемоги

Разом до Перемоги

Дуже радіємо, що справжні друзі у скрутні часи знаходять можливості допомагати один одному. Відомий той факт, що Харків та Харківська область багато років в різних сферах співпрацює із містом Цинциннаті (США). І зараз, коли українці та , зокрема, мереф’яни опинились у скрутному становищі наші американські друзі знаходять можливості підтримки населення благодійною допомогою. Безпосередньо Serhii Fedchenko , Владимир Бульба , Olga Fedchenko створена волонтерська платформа «Харків - школа мужності», діяльність якої спрямована на забезпечення людей, які потребують особливої уваги адресної допомоги ліками та засобами особистої гігієни. Дякуємо друзям із міста Цинциннаті, які підтримали ініціативу і зробили пожертви для нашої громади. Надійним провайдером від нашої громади є Тимошенко Поліна. Діяльність волонтерської платформи не була б такою ефективною, якби не допомога: американських друзів з комітету «Харків – Цинциннаті»Bob Herring, Susan Neaman Nate Wolf, Wes Adamson, нашого земляка і друга Ігор Когут та Tatiana Stoliarenko, Логістичного центру Міжнародний волонтерський логістичний центр «Марлог». Безмежно дякуємо!!! Разом до Перемоги!!!

13:10 27.04.2022

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога Шановні мешканці громади! Громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги за ініціативою Президента України Володимира Зеленського «Пакет кожному громадянину». Допомогу можна буде отримати

19:01 26.04.2022

Харківське районне управління ГУДСНС України у Харківській області повідомляє

Харківське районне управління ГУДСНС України у Харківській області повідомляє

Війна змінила і буде змінювати наше життя. Українці та українки щоденно отримують новий досвід і здебільшого він пекучий. Як допомогти собі справитися з цим досвідом набутим під час війни? Ділимося порадами психотерапевтки, співзасновниці платформи Хаб стійкості Анастасія Ніжнік (Anastasiia Nizhnik).

10:15 26.04.2022

"Пакет кожному громадянину"

"Пакет кожному громадянину"

Шановні мешканці громади! Громадяни почали отримувати гуманітарну допомогу за ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пакет кожному громадянину». Таку допомогу отримає кожен мешканець громади, а також усі ВПО, що проживають на нашій території.  Видача допомоги здійснюється за результатами отримання, тобто видали під підпис, списки передали до Харківської районної адміністрації і лише після цього знову відвантажують.  Одна машина бере близько 2000 наборів - відвантажують лише 1 машину на громаду, тому процес буде довготривалим.  Щоразу пакунки різні, бо допомога приходить із Дніпра та Західної України. Повідомлення про час та місце видачі буде оприлюднено на офіційних сторінках.  Для отримання допомоги громадянам при собі мати оригінал паспорту (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) або свідоцтво про народження дитини.

18:25 25.04.2022

Вічна пам'ять Героям

Вічна пам'ять Героям

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни загинули - військовослужбовці Збройних Сил України, мешканці громади: Білий Руслан Олександрович (02.10 1978 р. – 13.04.2022 р.) Щербак Олег Іванович (13.04.1973 р. - 22.04.2022 р.)

18:23 25.04.2022

Озеленення громади в дії

Озеленення громади в дії

Робітники відділу благоустрою розпочали роботи з озеленення громади - висаджують квіти,кущі, дерева.

17:57 13.04.2022

За час вторгнення російської федерації в Україну загинуло п’ятеро військовослужбовці ЗСУ, мешканців громади

За час вторгнення російської федерації в Україну загинуло п’ятеро військовослужбовці ЗСУ, мешканців громади

Під час участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони країни загинули - військовослужбовці Збройних Сил України, мешканці громади:

11:26 12.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень