Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф'янське районне відділення  АТ «Харківобленерго»  повідомляє, що 15.05.2020 р. з 10-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії по ВЛ-6 кВт-Центр: частина вул. Дніпровська,вул. Набережна, вул. 5 Вересня, вул. Нетеченська, вул. Культури, вул. Лугова, вул. Щаслива, вул. Харківська, вул. Прусянська, вул. Кільцева, вул. Толстого, в’їзд Ботанічний, вул. Дніпровська (біля ЦРЛ), вул. Перемоги, вул. Коцюбинського, вул. Гоголя, вул. Леонівська, вул. Театральна, вул. Весела, вул. Яковлівська, вул. Павла Шейки, вул. Чкалова, пров. та в’їзд Дніпровський, вул. Чернишевського, пров. Лікарняний, пров. та вул. Привокзальна, вул. Березова, вул. Переяслівська.

08:33 14.05.2020

Добрі справи у нашій громаді

Добрі справи у нашій громаді

Минулого тижня, представники Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету міської ради разом із співробітниками комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» та поліцейськии офіцером громади доставили по адресам пакунки з продуктовими наборами. Таку допомогу отримали сім’ї з дітьми, які опинилися у скрутному становищі.

11:25 13.05.2020

Пам’ятка щодо рекомендованого поводження із тваринами в період епідемії COVID-19

Пам’ятка щодо рекомендованого поводження із тваринами в період епідемії COVID-19

Наразі немає жодних наукових доказів щодо можливості передачі вірусу COVID-19 від тварини людині. Також відсутні докази того, що вірус може поширюватися від хутра або шкіри домашніх тварин до людей. Однак, з метою запобігання зараження будь-якими спільними для тварин і людей інфекційними захворюваннями, важливо суворо дотримуватись правил поведінки та належної гігієни при поводженні з домашніми та іншими тваринами в умовах карантину:

09:41 13.05.2020

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня надається звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами.

10:30 12.05.2020

Дорогі жінки - мами Мереф’янської громади. Зі святом вас – Днем матері!

Дорогі жінки - мами Мереф’янської громади. Зі святом вас – Днем матері!

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка зігріває нас протягом усього життя.

10:51 10.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень