A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

ЗНО 2020: У МОН РОЗ’ЯСНИЛИ ОСОБЛИВОСТІ ТА СТРОКИ ПРОВЕДЕННЯ ЦЬОГОРІЧНОГО ТЕСТУВАННЯ

ЗНО 2020: У МОН РОЗ’ЯСНИЛИ ОСОБЛИВОСТІ ТА СТРОКИ ПРОВЕДЕННЯ ЦЬОГОРІЧНОГО ТЕСТУВАННЯ

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році пройде з дотриманням соціального дистанціювання та з використанням засобів індивідуального захисту. Відповідну інформацію Міністерство освіти і науки опублікувало на своєму інформаційному ресурсі про зміни в освіті під час карантину. 

12:39 06.05.2020

Відчуження нежитлових та допоміжних приміщень в багатоквартирних житлових будинках

Відчуження нежитлових та допоміжних приміщень в багатоквартирних житлових будинках

Відчуження нежитлових та допоміжних приміщень в багатоквартирних житлових будинках. В багатоквартирних будинках, окрім саме квартир можуть також бути розташовані нежитлові та допоміжні приміщення.

14:37 04.05.2020

ХНЕУ ім. С. Кузнеця запрошує на навчання

ХНЕУ ім. С. Кузнеця запрошує на навчання

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (ХНЕУ ім. С. Кузнеця) запрошує на День відкритих дверей кафедри державного управління, публічного адміністрування та регіональної економіки

13:35 04.05.2020

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня надається звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами.

09:28 04.05.2020

Демонтаж та укладка водовідвідної труби

Демонтаж та укладка водовідвідної труби

29 квітня, працівниками відділу благоустрою Виконавчого комітету міської ради по провулку Горького (між будинками №23 – №25) було виконано демонтаж залізобетонної труби для відводу зливових та талих вод. В ході робіт було заглиблено траншею, прочищено та знову укладено трубу, засипано піском та щебнем і утрамбовано віброплитою.

13:37 30.04.2020

Будьте обережні! Водно - нітратна метгемоглобінемія!

Будьте обережні! Водно - нітратна метгемоглобінемія!

«Водно - нітратна метгемоглобінемія» - це захворювання, яке пов’язане зі споживанням питної води, в якій вміст нітратів складає більше ніж 50 мг/дм3. Випадки метгемоглобінемії трапляються частіш за все в сільських регіонах, де використовується вода з колодязів та індивідуальних свердловин. До групи підвищеного ризику відносяться діти до 3х років, яких вигодовують сумішами, приготовлених на воді з колодязів. Дане захворювання може призвести до смерті, якщо вчасно не розпізнати та не розпочати екстрене лікування. Симптоми хвороби можливо сплутати з іншими захворюваннями. Хвороба проявляється у вигляді ціанозу - посиніння ділянок навколо рота, рук і на стопах внаслідок гіпоксії, задуха, тахікардія, можуть бути диспепсичні розлади.

13:05 30.04.2020

УВАГА! УВАГА! УВАГА!  Шановні мешканці Мереф’янської громади!

УВАГА! УВАГА! УВАГА! Шановні мешканці Мереф’янської громади!

За результатами наради членів Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області громадянам рекомендовано обмежити пересування та перебування в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 00 год. 01 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) – на період карантину.

13:03 30.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень