A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Термін подання декларацій продовжено до 1 червня

Термін подання декларацій продовжено до 1 червня

До уваги суб’єктів декларування! Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» внесені зміни до окремих законодавчих актів України, в тому числі до Закону України «Про запобігання корупції», а саме в частині що стосується строку подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація).

13:08 15.05.2020

Встановлення паркану на прибудинковій території багатоквартирного будинку

Встановлення паркану на прибудинковій території багатоквартирного будинку

Майже кожний багатоквартирний будинок має певну прибудинкову територію. Власники квартир, з метою убезпечення спільного майна, зниження рівня шуму або з інших підстав здійснюють встановлення паркану на такій території.

11:22 15.05.2020

Шукаємо патронатні сім'ї

Шукаємо патронатні сім'ї

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

11:05 15.05.2020

Благоустрій громади – справа кожного мешканця

Благоустрій громади – справа кожного мешканця

Цього року весняні толоки відбуваються не так як завжди, бо ситуація що склалася на сьогодні з вірусом COVID-19 має певні обмеження. Але все ж таки, чистота громади повинна бути на належному рівні.

14:02 14.05.2020

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф'янське районне відділення  АТ «Харківобленерго»  повідомляє, що 15.05.2020 р. з 10-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії по ВЛ-6 кВт-Центр: частина вул. Дніпровська,вул. Набережна, вул. 5 Вересня, вул. Нетеченська, вул. Культури, вул. Лугова, вул. Щаслива, вул. Харківська, вул. Прусянська, вул. Кільцева, вул. Толстого, в’їзд Ботанічний, вул. Дніпровська (біля ЦРЛ), вул. Перемоги, вул. Коцюбинського, вул. Гоголя, вул. Леонівська, вул. Театральна, вул. Весела, вул. Яковлівська, вул. Павла Шейки, вул. Чкалова, пров. та в’їзд Дніпровський, вул. Чернишевського, пров. Лікарняний, пров. та вул. Привокзальна, вул. Березова, вул. Переяслівська.

08:33 14.05.2020

Добрі справи у нашій громаді

Добрі справи у нашій громаді

Минулого тижня, представники Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету міської ради разом із співробітниками комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» та поліцейськии офіцером громади доставили по адресам пакунки з продуктовими наборами. Таку допомогу отримали сім’ї з дітьми, які опинилися у скрутному становищі.

11:25 13.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень