Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 18.05.2020 р. з 10-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами, планується відключення електроенергії по вул. та пров. Мічуріна, пров. Лесі Українки, пров. Таранівський, туп. та пров. Ржавський, вул. Шовководів, частина вул. Дніпровська (ЦРЛ, від вул. Руднєва до Артемівки), вул. Жуковського, вул. Новопроїжджа, вул. Павла Шейки, вул. Овчаренка Дмитра, частина вул. 5 Вересня (від м-н Артемівка до кафе «Альянс»), в’їзд Тимирязєва, вул. Шовкостанція, вул. Київська, І-й в’їзд Київський, вул. Зоріна, вул. Лихачівська, вул. Борова, пров. та в’їзд Чайковського, вул. Свяченівська, вул. Яковлівська.

15:06 15.05.2020

Спішіть взяти участь в Академії жіночого лідерства

Спішіть взяти участь в Академії жіночого лідерства

З червня по серпень 2020 року на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади Громадська організація «Агенція з розвитку та інвестицій» реалізовуватиме проєкт «Створення Центру жіночих ініціатив»  В рамках проєкту планується провести три Академії для 45 жінок Мереф’янської громади – Академію Лідерства , Академію Підприємництва та Академію Управління проєктами.

13:27 15.05.2020

Термін подання декларацій продовжено до 1 червня

Термін подання декларацій продовжено до 1 червня

До уваги суб’єктів декларування! Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» внесені зміни до окремих законодавчих актів України, в тому числі до Закону України «Про запобігання корупції», а саме в частині що стосується строку подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація).

13:08 15.05.2020

Встановлення паркану на прибудинковій території багатоквартирного будинку

Встановлення паркану на прибудинковій території багатоквартирного будинку

Майже кожний багатоквартирний будинок має певну прибудинкову територію. Власники квартир, з метою убезпечення спільного майна, зниження рівня шуму або з інших підстав здійснюють встановлення паркану на такій території.

11:22 15.05.2020

Шукаємо патронатні сім'ї

Шукаємо патронатні сім'ї

Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

11:05 15.05.2020

Благоустрій громади – справа кожного мешканця

Благоустрій громади – справа кожного мешканця

Цього року весняні толоки відбуваються не так як завжди, бо ситуація що склалася на сьогодні з вірусом COVID-19 має певні обмеження. Але все ж таки, чистота громади повинна бути на належному рівні.

14:02 14.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень