A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Практичні заняття з гасіння пожежі

Практичні заняття з гасіння пожежі

Сьогодні, 20 травня, фахівцями відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради було проведено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у поліцейських офіцерів громади Харківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області. Проведені практичні заняття були присвячені техніці гасіння пожежі вуглекислотними та порошковими вогнегасниками.

17:11 20.05.2020

Допомоги по частковому безробіттю на період карантину

Допомоги по частковому безробіттю на період карантину

22 квітня 2020 року затвердженно Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

14:14 19.05.2020

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня надається звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами.

10:00 18.05.2020

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 18.05.2020 р. з 10-00 до 17-00 у зв’язку із ремонтними роботами, планується відключення електроенергії по вул. та пров. Мічуріна, пров. Лесі Українки, пров. Таранівський, туп. та пров. Ржавський, вул. Шовководів, частина вул. Дніпровська (ЦРЛ, від вул. Руднєва до Артемівки), вул. Жуковського, вул. Новопроїжджа, вул. Павла Шейки, вул. Овчаренка Дмитра, частина вул. 5 Вересня (від м-н Артемівка до кафе «Альянс»), в’їзд Тимирязєва, вул. Шовкостанція, вул. Київська, І-й в’їзд Київський, вул. Зоріна, вул. Лихачівська, вул. Борова, пров. та в’їзд Чайковського, вул. Свяченівська, вул. Яковлівська.

15:06 15.05.2020

Спішіть взяти участь в Академії жіночого лідерства

Спішіть взяти участь в Академії жіночого лідерства

З червня по серпень 2020 року на території Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади Громадська організація «Агенція з розвитку та інвестицій» реалізовуватиме проєкт «Створення Центру жіночих ініціатив»  В рамках проєкту планується провести три Академії для 45 жінок Мереф’янської громади – Академію Лідерства , Академію Підприємництва та Академію Управління проєктами.

13:27 15.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень