A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Як дистанційно оформити пенсію

Як дистанційно оформити пенсію

 Харківський приміський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Пенсійного фонду України повідомляє, що нині  оформити пенсію можна без особистого звернення в органи Пенсійного фонду. Для цього потрібно тільки скористатися зручною сучасною моделлю призначення пенсії “в одне відвідування”, що передбачає подання заяви і сканованих документів в електронному вигляді через вебпортал Фонду.

13:24 02.06.2020

Розпочато консультації з громадськістю для поліпшення Статуту Мереф'янської ОТГ

Розпочато консультації з громадськістю для поліпшення Статуту Мереф'янської ОТГ

Шановні мешканці Мереф’янської громади! Наразі триває робота з доопрацювання Статуту Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади. Враховуючи те, що даний документ описує механізми участі громадян у прийнятті управлінських рішень, які впливають на розвиток ОТГ, Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради запускає консультації з громадськістю!

16:45 01.06.2020

Робочий візит Артура Товмасяна

Робочий візит Артура Товмасяна

Сьогодні, 1 червня, до Мереф’янської громади з робочим візитом завітав голова Харківської районної державної адміністрації Артур Товмасян.

13:32 01.06.2020

Щотижневий звіт!

Щотижневий звіт!

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня надається звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами.

09:12 01.06.2020

До Всесвітього Дня боротьби з тютюнопалінням

До Всесвітього Дня боротьби з тютюнопалінням

31 травня у всьому світі проводиться міжнародна акція по боротьбі з палінням – Всесвітній день без тютюну, тобто день, вільний від тютюнового диму. Він був встановлений в 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Перед світовою спільнотою було поставлено завдання – добитися, щоб в XXI столітті проблема куріння тютюну зникла.

15:16 29.05.2020

Додаткові послуги в ЦНАП

Додаткові послуги в ЦНАП

До уваги мешканців Мереф’янської громади! З 1 червня 2020 року в центрі надання адміністративних послуг (далі ЦНАП) будуть додатково надаватися такі адміністративні послуги:

11:36 29.05.2020

Вебінар «Можливості залучення фінансових ресурсів для експортерів Харківщини»

Вебінар «Можливості залучення фінансових ресурсів для експортерів Харківщини»

28 травня відбудеться вебінар «Можливості залучення фінансових ресурсів для експортерів Харківщини». До участі у заході, який пройде в рамках освітнього проєкту «Експорт. Ера-М», запрошуються представники малого та середнього бізнесу.  Під час заходу учасники отримають інформацію щодо: 1.  Програм кредитування експортно-орієнтованих підприємств регіону 2.  Аспектів юридичного супроводу експорту, практичні поради. 3.  Ризиків при укладанні контрактів зовнішньоекономічної діяльності. 4.  Успішного досвіду залучення фінансових ресурсів через венчурні фонди. Початок заходу - 16:00.

11:39 26.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень