Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Рейд з охорони праці неповнолітніх

Рейд з охорони праці неповнолітніх

Сьогодні, на території Мереф’янської громади відбувся рейд з питань охорони праці неповнолітніх серед об’єктів ресторанного господарства та сфери побутового обслуговування населення. Усім представникам вищезазначених сфер послуг, під особистий підпис, були надані пам’ятки щодо працевлаштування неповнолітніх.

16:39 11.03.2020

Належного користувача автотранспорту відтепер можна реєструвати онлайн

Належного користувача автотранспорту відтепер можна реєструвати онлайн

Призначити належного користувача на авто можна не виходячи з дому, щоб у разі автоматичної фото- або відеофіксації порушень ПДР штрафи отримувала особа, яка користується автомобілем, а не його власник.

15:06 11.03.2020

Небезпека спалювання листя та трави!!!

Небезпека спалювання листя та трави!!!

Шановні громадяни, не випалюйте суху торішню траву та листя!!! Це призводить до руйнування екосистеми! Під час випалювань гине насіння рослин як на землі, так і під землею. Виживає, як правило, найгрубіша трава і бур’ян, заглушаючи при цьому ослаблену іншу флору. При сильній трав’яній пожежі гинуть практично усі живі істоти, що живуть у траві та на поверхні ґрунту.  Доречі, гинуть і ті що беруть участь у процесі утворення ґрунту, а також винищують різних шкідників саду і городу. Гине корисна мікрофлора, яка допомагає рослинам протистояти хворобам. Трав’яні пожежі завдають істотного збитку узліссям і підліскам, знищуючи молоді деревця. Більш того, вони можуть стати причиною масштабних лісових пожеж.

13:15 11.03.2020

Пошкодження сміттєвого контейнера

Пошкодження сміттєвого контейнера

Учора, 9 березня, по вулиці Незалежності (м-н Артемівка), внаслідок умисного підпалу чи необережного ставлення до суспільного  майна, сильно горів сміттєвий бак, що призвело до його псування та корозії. А це вже збитки для громади.

15:52 10.03.2020

Соціологічне опитування «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів»

Соціологічне опитування «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів»

Шановні мешканці м.Харкова та Харківської області! Пропонуємо Вам взяти участь у соціологічному опитуванні «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів». Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах м. Харкова та Харківської області.

11:00 10.03.2020

Щотижневий звіт

Щотижневий звіт

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами. Сьогодні, за період з 02.03.2020 р. по 06.03.2020 р., звітують такі відділи:

10:06 10.03.2020

Життєдайна сила Кобзаря!

Життєдайна сила Кобзаря!

9 березня,  у 206-ту  річницю з Дня Народження Тараса Шевченкана площі у парку його імені (м-н Артемівка) відбулися публічні читання "Кобзаря".

08:21 10.03.2020

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф'янське районне відділення  АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 10.03.2020 з 9-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами, планується відключення електроенергії (центральна частина міста).

08:56 06.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень