Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

У березні - квітні 2020 року стартувала друга черга проведення спільних рейдів органами Держпраці та ДФС на підприємствах будівельної галузі щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

14:39 04.03.2020

Перемога футболістів команди «Авангард»!

Перемога футболістів команди «Авангард»!

3 березня 2020 р, у спортивному комплексі «Звезда» (місто Харків), в рамках турніру «Кубок першої ліги м. Харків 2019-2020» відбувся напівфінальний матч з міні-футболу за вихід до фіналу першої ліги Харкова між командами «Авангард» (м. Мерефа) та «Х-фактор» (м. Харків).

11:54 04.03.2020

Зустріч з представниками Проєкту Ради Європи

Зустріч з представниками Проєкту Ради Європи

У приміщенні міської ради відбулася робоча зустріч з представниками Проєкту Ради Європи «Сприяння участі громадян у демократичному процесі прийняття рішень в Україні», з питань залучення громадськості до процесу прийняття рішень органами місцевого самоврядування в Мереф’янській об’єднаній територіальній громаді. Також було обговорено питання, щодо розроблення Статуту Мереф’янської ОТГ.

16:06 03.03.2020

Відкриття поліцейської станції

Відкриття поліцейської станції

Сьогодні, 3 березня, завдяки підписанню Меморандуму про співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області та взаємодії з органами місцевого самоврядування з громадою, запрацювала поліцейська станція, де громадяни можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують. Станція завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги.

15:05 03.03.2020

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф’янське районне відділення  АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 05.03.2020 з 11-00 до 17-00, у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії  мікрорайонів  Артемівка, Нахалівка, частково Нагірна частина.

13:17 03.03.2020

У разі втрати здоров'я на роботі працівники мають право на медико-соціальні послуги за кошти Фонду

У разі втрати здоров'я на роботі працівники мають право на медико-соціальні послуги за кошти Фонду

Фонд соціального страхування України здійснює страхування офіційно працевлаштованих громадян на випадок тимчасової або стійкої втрати працездатності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, а також смерті потерпілого. Відповідно, у кожному з таких випадків передбачено надання страхових виплат та медико-соціальних послуг.

09:02 03.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень