Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Увага! Планова технічна перевірка засобів оповіщення населення!

Увага! Планова технічна перевірка засобів оповіщення населення!

Уривчасте звучання електросирен означає – «УВАГА ВСІМ!». Почувши звучання електросирен, необхідно включити обласне телебачення, радіомовлення (дротове або 106,1 у ФМ-діапазоні) для прослуховування повідомлень, що передаються. У подальшому діяти відповідно до отриманої інформації.

09:29 15.10.2019

Привітання до Дня захисника України!

Привітання до Дня захисника України!

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради вітає усіх чоловіків громади з Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності!

08:45 14.10.2019

«Громада на мільйон. Спеціалісти»: батл українського та французького фестивалів

«Громада на мільйон. Спеціалісти»: батл українського та французького фестивалів

Уже цієї суботи, 12 жовтня, об 11:15 глядачі «1+1» побачать новий українсько-французький випуск соціального реаліті «Громада на мільйон. Спеціалісти», в якому досвідом обміняються фахівці з культури. Засновник улюбленого фестивалю північних французів Андре Лефевр вирушає до містечка Мерефа на Харківщині, громаду красивих людей та прадавніх традицій, а українець Руслан Дейнека та просто гуру з питань культури у рідній громаді прямує до французького муніципалітету Сен-Сільвестр-Каппель.

15:22 11.10.2019

Увага! Відключення електроенергії!

Увага! Відключення електроенергії!

Мереф'янське районне відділення АТ «Харківобленерго» повідомляє! 11.10.2019 з 8-00 до 9-00 та з 17-00 до 18-00 у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії у мікрорайонах: Заборянка, Оболона та по вул. Прусянська.

14:31 10.10.2019

Триває укладання тротуарів

Триває укладання тротуарів

Протягом останнього тижня відділом благоустрою Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, було зроблено тротуари: по вул.Савченка (вздовж дороги) - від початку Мереф’янського ринку  до спортивного майданчика, що навпроти Мереф’янської школи №1 (365 м2), а також дві тротуарні доріжки на подвір'ї Утківського селищного клубу (214,2 м2).

11:33 10.10.2019

Зустріч з військовослужбовцями

Зустріч з військовослужбовцями

Учора, фахівці відділу військового обліку Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради організували зустріч військових службовців з учнями старших класів та громадянами, які перебувають на обліку «Службі зайнятості». Захід відбувся у актовій залі Мереф'янської школи №6, його  метою  було поширення інформації про службу в Армії шляхом укладання контракту.

11:29 09.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень