Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Новини Громади

Дата: від до Скинути

Скраплений газ

Скраплений газ

Управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації повідомляє, що на території Харківської області свою діяльність з продажу скрапленого газу в балонах для комунально-побутових потреб населення, який придбавається на спеціалізованому аукціоні, здійснюють ТОВ «Харківрегіонгаз» та ТОВ «Компобутгаз» за ціною одного балону, встановленою підприємствами, 319,00 грн. та 240,00 грн. відповідно.

11:47 19.09.2019

Чому не можна спалювати суху рослинність

Чому не можна спалювати суху рослинність

Шановні мешканці Харківського району! Наполегливо просимо вас під час прибирання своїх присадибних ділянок і городів утримуватись від розведення вогнищ і спалювання листя, рослинності, сухостою!

14:16 18.09.2019

До уваги! Відключення електропостачання

До уваги! Відключення електропостачання

Мереф'янське районне відділення  АТ «Харківобленерго»  повідомляє, що 18.09.2019 з 11-30 до 18-00 у зв’язку із ремонтними роботами планується відключення електроенергії мікрорайон Заборянка, мікрорайон Оболона (від ЗОШ №3 до кінця Оболони), вул. Горького.

09:13 18.09.2019

В «Університеті третього віку» пройшов День відкритих дверей

В «Університеті третього віку» пройшов День відкритих дверей

13 вересня відбувся день відкритих дверей в «Університеті III віку” при КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг». Мешканці Мереф’янської громади – громадяни елегантного віку та особи з інвалідністю відтепер мають можливість безкоштовно навчатися в «Університеті третього віку». Наразі в перший день до університету долучились 50 студентів-слухачів, які виявили бажання навчатися нового і у кожного з них є своя мета.

08:41 18.09.2019

Семінар-тренінг на тему "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ»

Семінар-тренінг на тему "Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ»

9-10 вересня 2019 року, начальник відділу соціального захисту населення Яніна Жувага та адміністратор відділу надання адміністративних послуг Олена Маяцька, прийняли участь у третьому семінарі-тренінгу на тему «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ», що відбувся за підтримки Міністерства соціальної політики у м. Київ.

13:59 17.09.2019

День рятувальника

День рятувальника

Сьогодні, 17 вересня, Дар’я Біда – начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, відвідала Державну пожежну рятувальну частину 49 м. Мерефа та привітала її працівників з днем рятувальника.

13:45 17.09.2019

Профілактика отруєння грибами

Профілактика отруєння грибами

Осінь - сезон збору грибів, а отже і підвищеного ризику отруєнь грибами. Токсини різних грибів по різному діють на організм, викликаючи різні наслідки. Нерідко при невчасній і недостатній допомозі потерпілий помирає в короткі терміни. Діти більш сприйнятливі до дії токсинів грибів.

16:20 16.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень